ludia mam problem... uz mam PES 5 velmi dlho ale vzdy po istom case mi hra prestane fungovat... pri loadingu uz do zapasu mi to sekne a neda sa s compom NIC robit...iba restart... ked preinstlujem ide v pohode, ale akonahle tam dam svoje save-y tak to znova sekne... stava sa to aj vam??? bo uz to spravilo aj kamaratovi a mal inu verziu odo mna... neviete co s tim moze byt?
B3rET napísal:ludia mam problem... uz mam PES 5 velmi dlho ale vzdy po istom case mi hra prestane fungovat... pri loadingu uz do zapasu mi to sekne a neda sa s compom NIC robit...iba restart... ked preinstlujem ide v pohode, ale akonahle tam dam svoje save-y tak to znova sekne... stava sa to aj vam??? bo uz to spravilo aj kamaratovi a mal inu verziu odo mna... neviete co s tim moze byt?
voe presne toto sa stalo aj mne som pekne zuril....som dal ok ked som si spravil jedenastku a zamrzol...tak som to odinstaloval...a som tam mal take pekne replaye
B3rET napísal:ludia mam problem... uz mam PES 5 velmi dlho ale vzdy po istom case mi hra prestane fungovat... pri loadingu uz do zapasu mi to sekne a neda sa s compom NIC robit...iba restart... ked preinstlujem ide v pohode, ale akonahle tam dam svoje save-y tak to znova sekne... stava sa to aj vam??? bo uz to spravilo aj kamaratovi a mal inu verziu odo mna... neviete co s tim moze byt?