kamaratkina kamaratka
kamaratkina kamaratka
tak v triede som si vsimal chvilu jednu baby celkom sa mi pacila no teraz uz na nej nic nevidim ale tak sme hodili spolu par pokecov ale nic viac raz sme sa v meste stretli ale to sme len pokecali bo musela na buss. No neskor sa mi znevidela a uz ma nic na nej nepritahuje a nema najlepsiu povahu a ani proste jej nazory sa nezhuduju nic nemame spolocne jej kamratka mi o nej neco vravela ze sa jej pacim atd. No zapacila sa mi jej kamaratka a ked som ju stretol prijemne sme sa pobavili a trochu som si ju zacal viac vsimat uz sme boli aj na kofolke v meste a skole sme spolu strasne dlho kecali cez volnu hodinu a teraz ta zenska 1. je jej kamaratka a ta jej neco povedala. A dnes povedala aby sme sa radsej nebavili ze ona bude zas ta zla (povedala mi to naznakom slz v ociach a takym smutnym pohladom) a odisla proste nechapem to. Co mam spravit ona je taka ze ma neco k nej taha strasne pekna baba ked sme kecali bolo mi prijemne som si ju celu obzerala a kochal sa jej krasou. Prijemna chvilka par objati no nic viac nejake take male flirtiky ale take nenapadne.
proste citim sa prijemne ked som pri nej 
-
r4wMUnt34q
Star
Re: kamaratkina kamaratka
No skus si s nou dohodnut stretnutie a vydiskutujte si to
.. Co od nas chces ? My do nej nevidime, nepozname ju a nevieme preco sa k tebe sprava ako sa sprava..
-
---Aaron---
Light Star
no jooo ...Švíík napísal:otvor si usta a dotycnej povedz to co nam , rad som poradil
-
---Aaron---
Light Star
hmmm.....moze byt zaujem len z tvojej strany....z jej strany to vyzera tak,ze jej viac zalezi na kamaratke...je to dobre pre koho ako....takze neviem:( napísal:no tak ale ako teraz mi napisala sms ze aby som sa na to vykaslal ze sa nehce povadit s kamaratkou lebo ja som sa jej pytal cez sms ze co sa stalo? + ze ako zajtra ze ci to plati atd lebo sme dohodnuty skupinka spoluziakov
myslim ze nejake veci su aj z jej strany take spolocne usmevy a hocikedy si prichytime pri tom ako sa jeden na druheho pozera a stretnu sa nam pohlady len sa usmejeme a oni sa s nou asi kvoli tomu vsetkemu aj povadila a presadli si od seba---Aaron--- napísal:hmmm.....moze byt zaujem len z tvojej strany....z jej strany to vyzera tak,ze jej viac zalezi na kamaratke...je to dobre pre koho ako....takze neviem
-
---Aaron---
Light Star
tak jedine vychodisko z toho je ju niekde stretnut....kde neutecie
a tam jej porozpravat o tom,ze co k nej citis...a ze nechces nic zle pre nu..a pre jej kamaratku,a nech sa rozhodne ze co by rada...ci by niekde rada vysla von...alebo kebyze sa spolocne spojite a nejak tu vec s jej kamaratkou vyriesili....ved predsa kvoli kamaratke neprestane dychat ci co....potom tej jej kamaratke si sa musel fest pacit
...
ona je z takej uprimnejsiej povahy proste holka ktoru nestretnes vsade straasne krasne a mile dievca a povedala mi o jej kamratke ze ona o mne haluzi ze som jej pomotal hlavu ale ved som nic neurobiol ako nechapem asi to malo byt tak ze ona mi dohodi jej kamosku no stal sa opak a mne sa zapacila ona---Aaron--- napísal:tak jedine vychodisko z toho je ju niekde stretnut....kde neuteciea tam jej porozpravat o tom,ze co k nej citis...a ze nechces nic zle pre nu..a pre jej kamaratku,a nech sa rozhodne ze co by rada...ci by niekde rada vysla von...alebo kebyze sa spolocne spojite a nejak tu vec s jej kamaratkou vyriesili....ved predsa kvoli kamaratke neprestane dychat ci co....potom tej jej kamaratke si sa musel fest pacit
...
-
---Aaron---
Light Star
tak o to sa neboj chalan pre to dievca by som sa nechal aj dokopat na zemi proste takych vela nenajdes---Aaron--- napísal:hah...ako v rozpravke...no vidis... pekne pekne... ja tiez jedno take dievca poznam..mam to celkom DOOOST domotane ale dufam ze to bude dobre nakoniec vsetko..je to na dlhe rozpravanie....
... ak si toto myslis o tej holke....chlapce...nenechaj ju len tak odist
-
---Aaron---
Light Star
hm tak to sme na tom asi rovnako ale ty to nemas zas az take zauzlene ako ja proste dnes ked mi to povedala tak som bol z toho hodinu uplne mimo ze proste co to je jej kamaratke nechapem ako jej to mam vysvetlit ze nemam o nu zaujem a ze nech nas necha napokoji ako mne sa to zda strasne pretahane za vlasy---Aaron--- napísal:ja viem...sme na tom s tym dievcatom rovnako..neklamem...pekna,vysoka,mudra,a velmi mila,usmiata....toto je to,v com som ja namoceny...
...nechal dokopat... jjj to aj ja chlape
-
---Aaron---
Light Star
hej...je to krute tak dievcatu povedat ze nech vas necha... a ktomu ona ti nechce zle...o to je to horsie....ale na druhej strane budes s tou druhou
...ale zas to nebude dobre ak jej take povies...lebo vies...ako som zistil to su velke kamaratky...a nemuselo by to dopadnut dobre....
inac ja som na tom tak,ze som holke z druheho rocnika na zakladke poslal po 10 rokoch ticha ze co k nej citim ..lubostny dopis-...mal 6 velkych stran---ona ma dlho nevidela..a ja ju uz 5 rokov...ale zistil som o nej len dobre veci...tak teraz cakam na spätny list...poviem ti..je to horsie ako neviem co....fakt..ide ma doma roztrhnut...dost nezvykla situacia!
inac ja som na tom tak,ze som holke z druheho rocnika na zakladke poslal po 10 rokoch ticha ze co k nej citim ..lubostny dopis-...mal 6 velkych stran---ona ma dlho nevidela..a ja ju uz 5 rokov...ale zistil som o nej len dobre veci...tak teraz cakam na spätny list...poviem ti..je to horsie ako neviem co....fakt..ide ma doma roztrhnut...dost nezvykla situacia!
mo ako ja sa zajtra s nimi oboma naraz stretnem nevim ci im mam neco o tom hovorit ale ticho zas nechem byt, proste ja to tak nenecham ako nechapem zato ze sami prestala pacit aj ked sa mi ani moc nepacila proste som si snou pokecal normalne ako by si si ty pokecal s hociktorou spoluziackou urcite to dievca nenecham plavat dalej---Aaron--- napísal:hej...je to krute tak dievcatu povedat ze nech vas necha... a ktomu ona ti nechce zle...o to je to horsie....ale na druhej strane budes s tou druhou...ale zas to nebude dobre ak jej take povies...lebo vies...ako som zistil to su velke kamaratky...a nemuselo by to dopadnut dobre....
-
---Aaron---
Light Star
-
---Aaron---
Light Star
UPRIMNOST NA PRVOM MIESTE CO SA TYKA VZTAHOV...hoc aj buducich ...ale hej:( napísal:dik ako ja neviem co im budem hovorit ak im neco budem hovorit ako niesom zas taky zeby som to isiel povedat vzdy ale pre to dievca som to ochotny urobit a pri tom ja som z tych uprimnejsich
no ako cakat nebdeuma k mi vide tento piatok tak to holke dam patricne najavo ze mam o nu velky zaujem a ze ma ziadne ine dievca v tom nezastavi a o ziadne ine nemam zaujem---Aaron--- napísal:UPRIMNOST NA PRVOM MIESTE CO SA TYKA VZTAHOV...hoc aj buducich ...ale hej....a neboj sa...ticho nebude...v pohode prebehne vsetko...a ak ti da nahodou ta jej kamaratka facku..neboj ta druha to tak nenecha ak jej na tebe zalezi
... ale to uz by bolo divne....nic sa neboj...spomen si co som ti povedal
.. Je lepsie zo seba dostat to co citis hned...ako cely zivot mysliet nad tym .."co ak.."...ver mi..ja som to prezil a to cakanie a myslenie malo dlzku 10-tich rokov
no moj nazor: na tej prvej ta mozno pritahovala iba fyzicka krasa, no casom si zistil, ze fakt, ze sa ti dievca paci neznamena, ze to bude perspektivny vztah..skrakta si zmenil svoje priority a doplnil to dolezite, co vo vztahu nesmie chybat - vzajomna harmonia. Pri tej druhej si nasiel to, co ta robilo naozaj stastnym, tak nevesaj hlavu, trocha si to usporiadaj a porozpravaj sa s nou. Myslim, ze ak ste na vztah zrely a city budu vzajomne..nic nie je startene. Good luck