za koho hrate v L2?
-
paracentesis
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
uplink
VIP
heh...k lukarom:
elf > SR/MS > PK > PvP
human > HE/SAG > CS [castle siege]
DE > useless crap
Orc > Neviem co to bolo, ale malo to 10 000 PATK XD s lukom
ULTiMATE PK...ale tento je mimo normalneho pouzitia. Proste snipe predvolil HE/Saggitariusa ku Castle Siegu. A rychlost strielania a damage SR ku PvP/PK
. Samozrejme ze su obidvaja pouzitelny aj opacne, ale imho a z for ofiku je to tak nejak.
elf > SR/MS > PK > PvP
human > HE/SAG > CS [castle siege]
DE > useless crap
Orc > Neviem co to bolo, ale malo to 10 000 PATK XD s lukom
taketo shotiki si strč do riti
ja hram na low rate.... kde niesu 100% enchanty atď......je to cool....... ja som som s mojim Sagitariusom velmi spokojny, dokonca som s obrovskym stastim porazil aj Dark Avangera s Pantherom s nie full A grade equipom....a inak na servri 4000x rate som haluzil a mam tam pomaly vsetky postavi 78lvl niektore ful S grade, nuda nuda nuda......ale mas PvP a stale raidy na Antharasa su zaujimave ale nudne...... Low rate rulezz
-
Drake
Medium Expert
gembller napísal:Hmmmmm ked je 75x 80x 200x 20x high rate server ta ja som papez...
tak zrejme papezom budes
pretoze za High rate sa povazuju servre s rate od 20x vyssie
podla mna je high rate od 5x vyssie
naj raty su aby to bolo i zabavne tak 1x alebo ofik
a kebyze mam machrovat s takym multiclasom tak to neprezijes jedinu ranu kedze som mal multiclass Destroyer, Silver ranger, Treasure Hunter, Prophet, Sword Singer Blade Dancer a Elemental Summoner
nemenovany 5x rate server
skoda, ze nemam screen aky to davalo dmg
hral som na oficu....... 2 mesiace......mam tam stale konto xD..... ale potom som zistil že L2 je asi dosť návikové.......tak som stym prestal....a 1000 Sk bolo už u NC soft
a tam to bolo niečo pekne.....Castle Siege v NO a D grade........ žiadny machry s +30 zbranami zakupenymi za normalne peniaze od GMkov... proste pohoda
aj si tam človek viac váži hru a to čo posklada, objavi , lvlovanie atď, ale ide to do penazí
-
->slavo<-
Addict
Lineage hram asi Tyzden aje to fakt dost navikove,
ale nejviec sa mi paci ze cim vacsi lvl ste tym lepsie to je . viac penazi vacsie moznosti.
zatial mam 37lvl pomalicky budem silver ranger vsetko mam na +4 takze cely svietim B) nasetrene mam uz asi 1milion a stale setrim na jeden luk .
ale musim to hrat z pretavkami tak 2dnovimi lebo je to kurevsk1
navikove . viac nez TM nations a pod. hry. fakt bacha
raz som to hral cely den od rana od 10tej do vecera 10tej a tobola ina kasa
ale teraz tak 3 hodinky denne je optimalne. treba chodit aj do roboty
takze vzdy 2 dni pauza aspon sa nato viec tesim. z La2.
je to najlepsia Hra
nikdy ma to neprestane bavyt 
ale nejviec sa mi paci ze cim vacsi lvl ste tym lepsie to je . viac penazi vacsie moznosti.
zatial mam 37lvl pomalicky budem silver ranger vsetko mam na +4 takze cely svietim B) nasetrene mam uz asi 1milion a stale setrim na jeden luk .
raz som to hral cely den od rana od 10tej do vecera 10tej a tobola ina kasa
ale teraz tak 3 hodinky denne je optimalne. treba chodit aj do roboty
je to najlepsia Hra
Slavo davaj bacha. Ja som tiež nechcel hrať nejako často , ale ked som sa dostal v hre do tej spravnej partie, tak som nad tym každy den->slavo<- napísal:Lineage hram asi Tyzden aje to fakt dost navikove,![]()
ale nejviec sa mi paci ze cim vacsi lvl ste tym lepsie to je . viac penazi vacsie moznosti.![]()
zatial mam 37lvl pomalicky budem silver ranger vsetko mam na +4 takze cely svietim B) nasetrene mam uz asi 1milion a stale setrim na jeden luk .![]()
raz som to hral cely den od rana od 10tej do vecera 10tej a tobola ina kasa![]()
ale teraz tak 3 hodinky denne je optimalne. treba chodit aj do roboty![]()
![]()
je to najlepsia Hranikdy ma to neprestane bavyt