zdravim. kamoška omylom vyhodila do koša 290 fotiek (celé leto ) a vysypala kôš. poradte jednoduchý a účinný postup na ich obnovu.
hľadal som aj v archíve, cez heslo "vymazané súbory", ale veľmi som si nepomohol.
vopred dakujem
hlavne nedávaj žiadnu defragmentáciu ani neinštaluj programy!!!!!!!
Stiahni si jednoduchú utilitu napr. freeundelete a nainštaluj a dúfaj že neprepíše dôležité clustery. S tým by si mohol väčšiunu obnoviť.
heh no susedovi sa stalo daco horsie ma rocneho synceka (akurat vcera mal rok) a kedze neni zrovna PC expert setky fotky daval len na disk a nic nenapaloval a pred 2 dnami sa mu zosypal WIN a vyziadal si reinstal akurat ze dokumentove zlozky su vsetky ciste tedka da sa to zachranit daktorim s tych softov jedna sa o notebook acer aspire 1300 tusim teda daka taka rada 1000 daco netusim presne
nato potrebujes mat naistalovany norton antivir , a kym by ho nainstalil tak by urcite aj prepisal niektore veci , alebo myslim ze to sa prvy krat vymaze tie veci vnom , inak odporucam velmi dobra vecicka , NORTON PROTECTED RECYCLE BIN
Runes napísal:heh no susedovi sa stalo daco horsie ma rocneho synceka (akurat vcera mal rok) a kedze neni zrovna PC expert setky fotky daval len na disk a nic nenapaloval a pred 2 dnami sa mu zosypal WIN a vyziadal si reinstal akurat ze dokumentove zlozky su vsetky ciste tedka da sa to zachranit daktorim s tych softov jedna sa o notebook acer aspire 1300 tusim teda daka taka rada 1000 daco netusim presne
cize ak som pochopil tak chlapik instaloval novy windows a teda tam prebehlo aj formatovanie, ruzovo to nevidim...
S pomocou nejakej specializovanej firmy by sa to teoreticky stale dalo este dostat lebo po formatovani ti tazko nejaky soft pomoze, no tieto sluzby patria k najdrahsim a je len na nom ci tie veci maju az taku hodnotu...
dair napísal:cize ak som pochopil tak chlapik instaloval novy windows a teda tam prebehlo aj formatovanie, ruzovo to nevidim...
S pomocou nejakej specializovanej firmy by sa to teoreticky stale dalo este dostat lebo po formatovani ti tazko nejaky soft pomoze, no tieto sluzby patria k najdrahsim a je len na nom ci tie veci maju az taku hodnotu...
no bolo to tak doma v poho robil siel do firmi zapal notebok daco vyhlasilo bum bum bum a ze vlozte instalacne CD dal novy windovs ma vsetko v poho az nato ze obrazky a vsetko ostatne tam neni proste dokumenty su fuc