kamaratkina kamaratka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
maj.kl
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maj.kl »

a aby este nestacilo tak si zacala vymyslat nejake veci ze s nou mam atd. ze sme spolu nieclo riesili v meste ako nechapem takychto ludi strasne ma to stve ako moze nekto toto robit nehcapem ju aj tak nic s tym nedosiahne
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

:( napísal:a aby este nestacilo tak si zacala vymyslat nejake veci ze s nou mam atd. ze sme spolu nieclo riesili v meste ako nechapem takychto ludi strasne ma to stve ako moze nekto toto robit nehcapem ju aj tak nic s tym nedosiahne
ejha.....takze dnes si vymyslala?...tak to je naozaj vrchol!...to by ma dost vytocilo....kebyze "ona ta nebude mat..tak nikto"...asi si to mysli abo co...
maj.kl
Star
Star

---Aaron--- napísal:ejha.....takze dnes si vymyslala?...tak to je naozaj vrchol!...to by ma dost vytocilo....kebyze "ona ta nebude mat..tak nikto"...asi si to mysli abo co...
no tak ako ja som sa s tou normalnou holkou co sa mi paci normalne o tom porozpraval zas nie uplne o tom ale ako som jej povedal ze sa mi protivy ona mi nehcela ale povedat co jej vsetko povedala ale vraj sa povadili kvoli mne ze si neco domysla ze co sa nestalo to bolo vsetko co som od nej dostal po castiach ale predsa :? ako nehcapem vobec sa mi uz nepaci ja jej to asi kruto poviem ale nemozem ja o tom vraj nemam vediet :roll: ale ako ja som s nou nic nemal takze to moze byt nasa vec a ona sa do toho nema co starat
---Aaron---
Light Star
Light Star

sak to mas jedno...o druhu sa nestaraj..nech tara kolko chce...mozes tej druhej povedat ...ta co sa ti paci..na nu sa zameraj....tamtu vtedy odbijes,ked si ju nebudes vsimat..mozno jej ide prave o to,aby si si ju vsimal.... :wink:
maj.kl
Star
Star

---Aaron--- napísal:sak to mas jedno...o druhu sa nestaraj..nech tara kolko chce...mozes tej druhej povedat ...ta co sa ti paci..na nu sa zameraj....tamtu vtedy odbijes,ked si ju nebudes vsimat..mozno jej ide prave o to,aby si si ju vsimal.... :wink:
ale ako oni su kamaratky sedavaju spolu a ta druha jej hovorila o mne ze ma asi prebera jej alebo neico take asi vies co mam na mysly
---Aaron---
Light Star
Light Star

hmm...cize tá holka...co sa ti paci...hovorila druhej ze jej ta prebera.....( takze bud rad..ma zaujem nie? :) )
ked to hovorilo dievca co sa ti nepaci uz ze ta jej prebera (cize tej co sa ti paci) .... mozes tej druhej povedat do tvare,a aj ti stuplo na taku uroven ze si vymysla bludy...tak jej ( lepsie povedane im OBOM...ked budu spolu povedz ze ti to prekaza...,ze nechces ani jednej ublizit,ale ti to strasne vadi,nech si prestane vymyslat lebo to je az k polutovaniu hodne a smiesne....a ak ta druha ma rozum tak predsa nebude s tebou zametat..."ze vies..kamaratka toto,kamaratka tamto..." ... mimochodom kolko mas rokov?? :)
maj.kl
Star
Star

---Aaron--- napísal:hmm...cize tá holka...co sa ti paci...hovorila druhej ze jej ta prebera.....( takze bud rad..ma zaujem nie? :) )
ked to hovorilo dievca co sa ti nepaci uz ze ta jej prebera (cize tej co sa ti paci) .... mozes tej druhej povedat do tvare,a aj ti stuplo na taku uroven ze si vymysla bludy...tak jej ( lepsie povedane im OBOM...ked budu spolu povedz ze ti to prekaza...,ze nechces ani jednej ublizit,ale ti to strasne vadi,nech si prestane vymyslat lebo to je az k polutovaniu hodne a smiesne....a ak ta druha ma rozum tak predsa nebude s tebou zametat..."ze vies..kamaratka toto,kamaratka tamto..." ... mimochodom kolko mas rokov?? :)
chalan mne taha na 16 zajtra slavym no hovorila to ta duha ta spatna :( ako nechapem takych luidi
---Aaron---
Light Star
Light Star

:( napísal:chalan mne taha na 16 zajtra slavym no hovorila to ta duha ta spatna :( ako nechapem takych luidi
Kamo...tak ti poviem tajomstvo....surovo by som ju niekde poslal...no akoze fakt...teraz sa clovek osali lebo jedno pubertalne dievca sa rozhadzuje?...normalne ich stretni niekde kde budete vy traja...a pred sebou si povedzte....lebo inak to budu furt nejake šušky šušky...nic sa nedozvies...ze ked chce nieco,nech ti to povie tam...pred tebou a jej kamaratkou,ktora sa ti paci....taze tak :wink:
maj.kl
Star
Star

---Aaron--- napísal:Kamo...tak ti poviem tajomstvo....surovo by som ju niekde poslal...no akoze fakt...teraz sa clovek osali lebo jedno pubertalne dievca sa rozhadzuje?...normalne ich stretni niekde kde budete vy traja...a pred sebou si povedzte....lebo inak to budu furt nejake šušky šušky...nic sa nedozvies...ze ked chce nieco,nech ti to povie tam...pred tebou a jej kamaratkou,ktora sa ti paci....taze tak :wink:
hehc a ty mas kolko rockov?? inac lahko sa hovori
maj.kl
Star
Star

asi to spravim tak ze jej poviem ze nech sa s tym nezapodieva (tej normalnej) ze je to cisto nasa starost nie? obaja rozhodujeme za seba a nejaka trapne dievca nam nepokazi kamaratstvo zatial stale len kamaratsvto ale to sa napravi :D
---Aaron---
Light Star
Light Star

:( napísal:asi to spravim tak ze jej poviem ze nech sa s tym nezapodieva (tej normalnej) ze je to cisto nasa starost nie? obaja rozhodujeme za seba a nejaka trapne dievca nam nepokazi kamaratstvo zatial stale len kamaratsvto ale to sa napravi :D

PRESNE ...TO RAD POCUJEM !:aasmile3: ...Vela stastia a poloz tu "zlu" do smutku :D
maj.kl
Star
Star

hned teraz v piatok to tak spravim mam sa stretnut v meste s tou normalnou
holkou a pekne sa o tom porozpravame :) a ak mi povie aby som to tak nechal a aby som to dalej neriesil tak jej poviem ze ma to strasne stve dne som jej hovoril ze sa mi vobec ta ta trapna zenska nepaci vobec ze ma zlu povahu atd. ze nevim co riesi ale ve to v piatok vsetko rozobereme :) dufam ze to skonci stastne :!:
---Aaron---
Light Star
Light Star

SKONCIII....a drzim palce .... :wink:
Napísať odpoveď