18 WoS Haulin
Ako najat sofera
Keby chcel niekto vediet ako najat sofera... a dat mu kamion...
Musime mat najateho sofera ktoreho najdeme nahodne na mape, sofery su v moteli... Potom kupime kamion ci uz ojazdeny alebo novy...
Potom si najdeme v zalozke firmz pre ktore sme uz nieco viezli a tam pridame sofer, truck a mozme aj naves ak nejakz vlastnime...
Musime mat najateho sofera ktoreho najdeme nahodne na mape, sofery su v moteli... Potom kupime kamion ci uz ojazdeny alebo novy...
Potom si najdeme v zalozke firmz pre ktore sme uz nieco viezli a tam pridame sofer, truck a mozme aj naves ak nejakz vlastnime...
ako na cheaty
par ludi sa to tu snazilo napisat tak tu je to pokope
Edituj súbor "config.cfg" ktorý je v adresári: "\My Documents\18 WoS Haulin"
Zmeň druhý a tretí riadok na nasledovné hodnoty:
uset g_console "1"
uset g_developer "1"
Potom v hre zapni konzolu klávesom [`] alebo [~] a píš nasledujúce kódy:
cheat money - pridá $5000000
edit - spustí editor máp
exit - návrat do hlavného menu
quit - ukončí hru
sys_info - zobrazí informácie o operačnom systéme
Ak na prázdnom riadku v konzole stlačíš kláves [Tab], vypíše sa zoznam všetkých
konzolových kódov.
myslim ze je to aj z dabingom : http://www.abcgames.sk/?p=preklady_zobraz&ID=10823hluchi napísal:pracuje už někdo na čestině?
hm nejaké typy na čo som prišiel počas hry hehe kúpte si nalepší kamión čo tam je mne sa zdá že kinetic je to nejaký dajte na to plný tunning a hlavne tú 18 prevodovú prevodovku heh zapnite manuál a točte to až do červených otáčiek a uvidíte čo je to rally ke pojdete na 8h- tak za tacháč a fízli budú stúpať bohove rýchlo hore.
šupaaa ked hlavne ide ťahač bez návesu a nekúpte si abs a to súúú šmyky hehe hodinyyyy a pod veci.
Hm vie niekto ako najmem vodiča pre moje nakúpené kamiony?? sám som na to neprišiel. a neviete čo sa stane ked nebudem spať ??
Hm vie niekto ako najmem vodiča pre moje nakúpené kamiony?? sám som na to neprišiel. a neviete čo sa stane ked nebudem spať ??
-
Excallibur
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
grrr
pls neviete niekto kde sa da 18WoS halin stahnut normalne???? (ne cez rapidshare ani C++ a zadny iny program.-tym myslim das download a taha ....) pls poradte ak vite
mylsim raz som sa raz hrabal v google ohladom tejto hry a nasiel som nove tahace ako europske ked chcete link troska dlhy
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... n%26sa%3DN
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... n%26sa%3DN
-
Excallibur
Amateur
pls pls
kde to mam stahnut ... je to hrozneeeee vsetci to
maju ale ja som to akosi prespal
len ked moji neschopni spoluzaci nevedia napalovat ....... pls nake URL aby som to stahol napr. aj torrentom ...dik 
-
Excallibur
Amateur
lol
jj bol som aj tam...ale vsade bolo stahovanie cez C++ a ine progy ktore akurat nemam...
ale neva uz to mam vcera som to zohnal
tesim sa jak blcha az si konecne zahram plnu verziu (este som to nestihol installnut)
-
Royalflush
Guru wannabe