DSL problem

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

to bude zrejme sposobene agregaciou, aj mne raz tak na mesiac klesla rychlost na polovicu a potom sa to vratilo k povodnej rychlosti. V zmluve mas vsak garantovanu tusim 1/50 max rychlosti, takze s tym nic nenarobis, musis len dufat :)
Tomáš
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomáš »

jj mne takisto. normalne som tahal 140kB/s a teraz taham len 30kB/s.
ale ako povadal GothaR s tym nic nenarobime :?
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

ja viem, ale dost ma to sere, radsej nech to chodi furt 1200, a nie ze to chodi 1800 a zrazu

Rýchlosť Vašeho pripojenia je 497.9 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 62.2 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Zavolaj tam a hraj sa na nahnevaneho..Pred 2 dnami som zavolal a ide to zas ako predtym..Nepada, rychlost stala este o malo vyssia ako linka ktoru mam zaplatenu. Ale najskor si skontroluj kable a podobne problemy co mozu byt len u teba.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

agregacia je prasa. Je to v zmluve a je to len na "ochote" pracovnikov t-comu ci s tym daco spravia, alebo nie...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Nj. Aj ja mam zakupenu - 512/256 ale ked zvisovali rychlost tak mi to dali na 1 MB. To slo pekne dlho tak ako malo a teraz to ide raz 1 mb/s a raz 500 kb/s
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

je*u sa okruhy .. uz asi 14 dni je to v takychto sr4ckach a nikto nevie preco :lol:
Snad to uz daju dokopy ... som jednym z ludi co nema ziaden problem .. musim si zaklopat :D

Inak nahlaste si poruchu na linku 12129 ..tetuska to velmo ocohtine zaznamena a obcas to prijme robosa prepojit vas na "zdravy" deslam :D
hackman
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hackman »

mam od t-comu dotovaný net pohoda1000 vykendý možem saťahovať koľko chcem ale ked chcem stahovať cez den tak rýchlosť je okolo 20KB/s a vnoci mi to ťahá normálne 150KB/s neviete kde je chyba čo mám robiť zavolať do t-comu a navrieskať nanich alebo čo hm?????
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hackman napísal:mam od t-comu dotovaný net pohoda1000 vykendý možem saťahovať koľko chcem ale ked chcem stahovať cez den tak rýchlosť je okolo 20KB/s a vnoci mi to ťahá normálne 150KB/s neviete kde je chyba čo mám robiť zavolať do t-comu a navrieskať nanich alebo čo hm?????
Tomu sa odborne hovori agregacia :( vela s tym nespravis.
hackman
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hackman »

ale ked som si išiel brať tento net tak mi v t-come povedali že je to bez agregácie
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hackman napísal:ale ked som si išiel brať tento net tak mi v t-come povedali že je to bez agregácie
jaaaj, sorry moja chyba :). Datove programy ju nemaju mat...tak tam len zavolaj pekne a spytaj sa..mne to pomohlo
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

trion napísal:teraz neviem! Ak mate garantovanu linku tak by to malo ist tak ako to ma inak ide o porusenie zmluvy. Ci nie? Ja uz tam nechcem volat, pre ich mudre reci. Tak by ste mi mohli poradit, ako to je? Ak mate dotovany internet statom je stanovena rychlost(min.512kb/s) a ak to klesne pod tych 512kb/s... co to hovorim, v sobotu bolo 18-20kbajtov/s a v nedelu priemerna rychlost 6kbajtov/s nejde o porusenie zmluvy, alebo ako sa tomu vyvarovat(nie zmenou providera)? :?
V agretacii ide o to ze ak je vela ludi tak sa rychlost deli.....aj ja mam so starnym prispevkom a vcera a dnes bolo dial upko z toho :cry: :cry:.....ale dnes rano okolo osmej asi to este slo ok.....ale asi to bude chyba unich kedze to nieje problem jenotlivca....a to porusenie zmluvy...neviem ci sa o agretacii aj v zmluve pise ale tusim ze ano........cize porusenie zmluvy asi nie.....oni ti negrantuju tu rychlost 512kb/s ...
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=57984

naco riesit v dvoch temach?..jednu zamknite :wink:
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

hackman napísal:ale ked som si išiel brať tento net tak mi v t-come povedali že je to bez agregácie
tak to mas pravdu, ale vikendy sa do tvojho programu nezapocitavaju, tak tam agregacia bude. Aj mna uz posledne vikendy ten t-com dost... Ale co uz. Pomalicky si zvykam. Len jedno mi stale neda pokoja a to je dotovany internet. Pokial ja viem tak stat urcil nejake kriteria(pravidla) a tam je aj urcena rychlost minimalne 512kb/s. Podla mna ak ta rychlost nieje dodrzana tak potom o co sa tu jedna? Väcsinou som cez vikendy doma a ten internet mi je na prd, lebo ide to ako v lete na sanjach. Samozrejme, ze by som bral agregaciu. Ale takuto? Teraz mam platit za net a popritom este chodit do suseda (ma WiFi)? To sa mi zda nefer! :?
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

Spojene temy "co je s dsl od t-comu?" a "DSL problem"
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

No ja neviem ja mam 1024/256 flatko od T-comu, dneska som meral a: Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1664.8 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 208.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu). :shock:
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Mám podobný problém ako aj vy. Do utorka išlo všetko v poho, a ráno keď merám rýchlosť tak mi dalo nejakých 725 Kbps. :evil:

Teraz:
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 785.7 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 98.2 KB/sec (Kilobytov za sekundu).

:x
trion
Star
Star

tento problem ma asi kazdy a asi nielen ty co maju flatko. Cim dalej to pojde dolu vodou, ale pocul som, ze maju zase zvysovat rychlost(neviem ci isto :? )
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

To je sice pekne, za ju budu zvsovat, ale nemyslite ze by to mohlo ist tak ako ma ? Lebo zas zvysia rychlost dajme tomu o dalsich 512 kb/s a to bude 1,5 mb a pojde to jeden mb :?
trion
Star
Star

sirmisoturbo napísal:To je sice pekne, za ju budu zvsovat, ale nemyslite ze by to mohlo ist tak ako ma ? Lebo zas zvysia rychlost dajme tomu o dalsich 512 kb/s a to bude 1,5 mb a pojde to jeden mb :?
ja si myslim, ze to bude zase dalsi marketingovy oblbovak, ale couz nechajme sa prekvapit.
Napísať odpoveď