KONIEC
lebo:TERAZ JE PRE TEBA PRVORADA SKOLA!NA TOTO MAS CAS.tak preto2neo napísal:a preco jej rodicia jej teba zakazuju?
OZRAL SOM SA.ZA 2 DNI 3xŠvíík napísal:v prvom rade ak by som bol buchnuty ako ty , by som ozral ako prasa a hladal nejaku cupku na jednu nocco uz ...
sme sa dali do kopy nejak a budeme riesit jej otca.asi sa s nim porozpravam a vysvetlim mu o co ide.som chodil ako zombie po svete a riadne som bol v p... a ona tiez zevraj dokonca pila a cely vikend ju to sralo
dakulem vam trevori.uz je to v pohode.bola to blbost.mal som si to s nimi vyriesit hned ale teraz aspon vieme co pre seba znamename
//kinjeril: To tlacidlo "Uprav" tu nie je len tak zo srandy! Este raz a basa.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Je mi to ľúto že ste sa rozišli.
Pozri jedna je pravda, ono to určite prejde, len čas od rozchodu, do vtedy kedy sa s tým vyrovnáš je veľmi krutý.
Nájsť si inú priateľku, aj to je riešenie, no keď svoju momentálne ex ešte miluješ, nemá to význam. Zamilovať sa je ľahko, odmilovať sa to trvá niekedy aj pár rokov. Viem o tom svoje.
Nájdi si nejakú činnosť aby si na ňu nemyslel a bude to ľahšie.
Aj keď viem, že cez deň to je v pohode, niečo robíš, si s kamarátmi, takže na ňu ani tak nemyslíš. Horšie je to večer keď si sám ľaháš do postele. A vtedy to príde. Skús sa od toho odosobniť a začať ju brať ako peknú spomienku.
Pozri jedna je pravda, ono to určite prejde, len čas od rozchodu, do vtedy kedy sa s tým vyrovnáš je veľmi krutý.
Nájsť si inú priateľku, aj to je riešenie, no keď svoju momentálne ex ešte miluješ, nemá to význam. Zamilovať sa je ľahko, odmilovať sa to trvá niekedy aj pár rokov. Viem o tom svoje.
Nájdi si nejakú činnosť aby si na ňu nemyslel a bude to ľahšie.
Aj keď viem, že cez deň to je v pohode, niečo robíš, si s kamarátmi, takže na ňu ani tak nemyslíš. Horšie je to večer keď si sám ľaháš do postele. A vtedy to príde. Skús sa od toho odosobniť a začať ju brať ako peknú spomienku.
-
Carver11
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
kruta pravda...clovek za minutu namota, ale dostava sa z toho mesiace a rokyINDIGOcorp. napísal:takto chalan velmi dobre poznam ten tvoj pocit ale s lutostou ti oznamim ze aj ked si najdes inu bude to este dlho trvat . velmi dlho ale zalezi od povahy ja som taky ze sa lahko zalubim ale zabudam aj 3 roky .