Aky mate bike ?
-
majo55
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja mam cosi taketo (mne to staci)
Kód: Vybrať všetko
http://www.kellys-bicycles.com/index.php?module=catalog&cPath=1_189_192&pID=11681Nejaky MTB Citybike z Metra v roku 2000 kupovany,zatial ma asi nabehanych 30000 km,teda za rok prejdem v BA 6000 km -/+ 1000 km,podla toho ake je narocne pocasie
A inak som tam vela veci menil - posledna vec bola gripy a riaditka
Stal asi 100 eur,a este ma nezradil
Teda ziadne pady kvoli zlej kvalite,iba mnou zapricinene
A je v super stave, ked budem mat svoje auto, tak ho bude lestit kazdy tyzden! 
Ja momentálne používam mnou "vylepšený" bicykel skladajúci sa z kostry, kolies a prednej brzdy a sedla. Nic viac nic menej. Ale ako povedal bubenik zo Sitnanu: To je pravy punkacsky bicykel. (hlavne riaditka bez tej gumy, prehadzovaciek a s jednou brzdou vyzeraju brutalne
) Ak bude mat moznost tak dam fotku. 
ja mám taku skladačku.
rám dema ferrara 3x zoslabovaný
výbava
lx: radenie/brzdová páka dual control, hydraulické kotúčovky, kazeta
xt: šalter, prešmyk
stred a kluky isis drive, truvativ stylo, doplnky truvativ
výborný bike, super tuhy rám s dobrou váhou
niekto tu hovoril že dema je šit, ale nemáš tak uplne pravdu!!!
bež sa pozrieť do číny, kde sa vyrába drtivá väčšina bike komponentov pre skoro všetky značky. Čiže dema je taký istý šit, ako všetky ostatné!!!
Tak neviem čo tu hovoríte o šitoch. Sa pozrite čo máte napísané v kolónke made in... CHINA
čo sa týka komponentov, je to v rukách shimana, sramu, campagnola....
ktorý výrobca si robí vlastné komponenty??? možno nejaké americké garážové firmy o ktorých ste ešte ani nepočuli.
rozdiely sú iba v geometrii, materiále z čoho je rám spravený a jeho tvarovaní (hydroformingu...) a jeho komponentová výbava.
asi tak. takže pokial nemáte na ráme HAND MADE, tak máte všetci šity z jedného vreca
rám dema ferrara 3x zoslabovaný
výbava
lx: radenie/brzdová páka dual control, hydraulické kotúčovky, kazeta
xt: šalter, prešmyk
stred a kluky isis drive, truvativ stylo, doplnky truvativ
výborný bike, super tuhy rám s dobrou váhou
niekto tu hovoril že dema je šit, ale nemáš tak uplne pravdu!!!
bež sa pozrieť do číny, kde sa vyrába drtivá väčšina bike komponentov pre skoro všetky značky. Čiže dema je taký istý šit, ako všetky ostatné!!!
Tak neviem čo tu hovoríte o šitoch. Sa pozrite čo máte napísané v kolónke made in... CHINA
čo sa týka komponentov, je to v rukách shimana, sramu, campagnola....
ktorý výrobca si robí vlastné komponenty??? možno nejaké americké garážové firmy o ktorých ste ešte ani nepočuli.
rozdiely sú iba v geometrii, materiále z čoho je rám spravený a jeho tvarovaní (hydroformingu...) a jeho komponentová výbava.
asi tak. takže pokial nemáte na ráme HAND MADE, tak máte všetci šity z jedného vreca
-
Runes
Addict
asi tak v jedneh hale sa robia ramy a v druhej sa len lepia nalepky ze author dema atd atdyoplin napísal: niekto tu hovoril že dema je šit, ale nemáš tak uplne pravdu!!!
Ako je to dobre,uz vies kazde slabiny,vies ako to drzi na sotoline a vies co si mas dovolit,ale jedine co bolo zle,boli stare brzdy a brzdy su vecna tema na bikoch,vzdy ich treba nastavovat jak taky pako.Mi praskali lanka,ale V-braky to vyriesiliROKI49 napísal:to musi byt doslova radost najazdit 6000 za rok na takom bicykli....teda ak si dal dobre tie nuly.
-
Runes
Addict
hehe no tak ked to treba nastavovat tak problem bude indemelon napísal:Ako je to dobre,uz vies kazde slabiny,vies ako to drzi na sotoline a vies co si mas dovolit,ale jedine co bolo zle,boli stare brzdy a brzdy su vecna tema na bikoch,vzdy ich treba nastavovat jak taky pako.Mi praskali lanka,ale V-braky to vyriesili
No hej,take mi ponukali,ze vymenis len gumky,ale ja som take nechcel,lebo ked mas low end brzdy,tak sa ti pruzinka povoli a sneh+sol znecistuje a bla bla,radsej mam taku taktiku,ze nie tie najdrahsie veci si kupim,pretoze po case ich aj tak vymenim a ucel splnia aj tie lacnejsie.Ako ved v pohode,nekritizujem nicRunes napísal:hehe no tak ked to treba nastavovat tak problem bude indeja nastavujem brzdy iba pri vymene gumiek a tomu tiez odzvonilo bo uz mam vymenitelne cisto gumky klatik ostane len gumku menim
a to rocne najazdim dost mrte vela kedze pretekam
-
Runes
Addict
no ja som nazoru jedna lepsia investicia je lepsia ako viac malych brzdy mam LX este stare de bol ten mechanizmus aby ti furt kolmo dorazaly gumky a kltiky su BBB kupis raz za 800sk a potom kupujes iba gumky 4 za 250skmelon napísal:No hej,take mi ponukali,ze vymenis len gumky,ale ja som take nechcel,lebo ked mas low end brzdy,tak sa ti pruzinka povoli a sneh+sol znecistuje a bla bla,radsej mam taku taktiku,ze nie tie najdrahsie veci si kupim,pretoze po case ich aj tak vymenim a ucel splnia aj tie lacnejsie.Ako ved v pohode,nekritizujem nic
-
Matlak
Light Expert
Ja ti s tymi 6000 kilometrami na rok neverim ja som chodil vkuse cez prazdniny na biku a som najazdil okolo 500-600 a pochybujem ze jazdis aj v zime a skorej jarimelon napísal:Nejaky MTB Citybike z Metra v roku 2000 kupovany,zatial ma asi nabehanych 30000 km,teda za rok prejdem v BA 6000 km -/+ 1000 km,podla toho ake je narocne pocasieA inak som tam vela veci menil - posledna vec bola gripy a riaditka
Stal asi 100 eur,a este ma nezradil
Teda ziadne pady kvoli zlej kvalite,iba mnou zapricinene
A je v super stave, ked budem mat svoje auto, tak ho bude lestit kazdy tyzden!
-
Runes
Addict
za cele leto si najazdil 500 600 ty co si chodil iba s pivnice nadvor a sapt sak to mam za tyzden najazdene denne ked idem tak 50 je minimal 100 je optymalMatlak napísal:Ja ti s tymi 6000 kilometrami na rok neverim ja som chodil vkuse cez prazdniny na biku a som najazdil okolo 500-600 a pochybujem ze jazdis aj v zime a skorej jari
Ako vsak niekto najazdi len za sezonu tych sesttisic...mne sa to nezda prehnane,co som mal stary tacháč,tak tam to bolo presne za rok tych 6000km.Prave teaz zacina take obdobie,kedy kazdy zavesi svoj bike na klinec a hotovo.Ja to nerobim,sice denne urobim menej,takych 30km,mozno nie kazdy den...ale ked prave zacne uplne snezit,tak to je to najlepsie ist proti vlockam v okuliaroch,ako ja mam rad extremy...Matlak napísal:Ja ti s tymi 6000 kilometrami na rok neverim ja som chodil vkuse cez prazdniny na biku a som najazdil okolo 500-600 a pochybujem ze jazdis aj v zime a skorej jari
Takze zavisi to na ludoch ci inym veria alebo nie.Ja sa nemam cim pretvarovat,ani som sa nikdy nejak nevytahoval
Ako vsak dobre,su aj hobby jazdci,ze ked jje pekne a leto,tak vytiahnu bike a zvladnu za den bez problemov 30km a ako som hovoril,ochladi sa a konecRunes napísal:za cele leto si najazdil 500 600 ty co si chodil iba s pivnice nadvor a sapt sak to mam za tyzden najazdene denne ked idem tak 50 je minimal 100 je optymal