Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
Old Dirty Bastard
Guru
Zdravím,
prosím Vás, nieviete ako sa vola nazov pesničky, ktora hrala vo filme Dawn of the Dead(Úsvit mŕtvych)? Ta pesnička hrala na začiatku filmu, začne hrat približne v 11 minute a 18 sekunde... hned po tom ako ten černoch povie "We dont know"
prosim vas, ak by ste poznali jej nazov, napište...
DAKUJEM!
prosím Vás, nieviete ako sa vola nazov pesničky, ktora hrala vo filme Dawn of the Dead(Úsvit mŕtvych)? Ta pesnička hrala na začiatku filmu, začne hrat približne v 11 minute a 18 sekunde... hned po tom ako ten černoch povie "We dont know"
DAKUJEM!
-
fikus-kukis
Guru wannabe
V reklame na Skoda Roomster je pesnicka KR!S - Room For More (Radio Edit) , ktoru vsak nikde nemozem zohnat 
Ak by ju niekto mal, tak poprosim poslat na email [email protected] ... Vdaka....
[/code]
Ak by ju niekto mal, tak poprosim poslat na email [email protected] ... Vdaka....
-
Old Dirty Bastard
Guru
nepoznate nikto?Old Dirty Bastard napísal:Zdravím,
prosím Vás, nieviete ako sa vola nazov pesničky, ktora hrala vo filme Dawn of the Dead(Úsvit mŕtvych)? Ta pesnička hrala na začiatku filmu, začne hrat približne v 11 minute a 18 sekunde... hned po tom ako ten černoch povie "We dont know"prosim vas, ak by ste poznali jej nazov, napište...
DAKUJEM!
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
dudinko
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
A to ako ma prilozit mikrofon ku repraku??? No neviem si predstavit co to bude za kvalitu. Pouzi neaky program na priame nahravanie zo zvukovej karty. Ked som teraz rychlo hladal tak som nasiel tento:ikeacik napísal:ak mas mikrofon tak si to nahraj ked budes pustat film
http://www.stahuj.cz/multimedia/mp3_a_a ... -recorder/
urcite su aj lepsie no nechcelo sa mi hlladat.
Čaute ja by som chcela nazou a autora tej pesnicky co je v reklame na coca colu...na co sa xete prihlasit? na francuztinu... dakujm vopred
// Nepis X miesto CH etc., aspon trocha sa snaz pisat spisovne a nepis viacero prispevkov po sebe- pouzivaj tlacitko UPRAV. Upravil Tomasito
nieje to náhodou DMX-party up?zda sa mi ze to tam je....ades napísal:caute. neviete nahodou nazov tej pesnicky co je v 60 sekund ked ide na akciu co vsetci spolu pocuvaju z tej kazety? diky
// Nepis X miesto CH etc., aspon trocha sa snaz pisat spisovne a nepis viacero prispevkov po sebe- pouzivaj tlacitko UPRAV. Upravil Tomasito
-
Old Dirty Bastard
Guru
chcel som to nahrat cez tento soft, no nic to nenahralodudinko napísal:A to ako ma prilozit mikrofon ku repraku??? No neviem si predstavit co to bude za kvalitu. Pouzi neaky program na priame nahravanie zo zvukovej karty. Ked som teraz rychlo hladal tak som nasiel tento:
http://www.stahuj.cz/multimedia/mp3_a_a ... -recorder/
urcite su aj lepsie no nechcelo sa mi hlladat.
-
Old Dirty Bastard
Guru