premyšlal som o se k610i , w810i , samsung...
problem že skoro všetky maju rovnake funkcie až na detaily
pls radte,necham si poradit...
//audiotrack: zmenený názov témy
SEosvaldo napísal:za par dni mi konči paušal v orange a fak sa neviem rozhodnut-mam preštudovane funkcie...
premyšlal som o se k610i , w810i , samsung...
problem že skoro všetky maju rovnake funkcie až na detaily
pls radte,necham si poradit...
w pohode akurat dost welky,no ma super zwuk z tych stereo reprakow ale ku kupe by ma to nepreswedciloosvaldo napísal:jato tiež asi vydim na w810 a za dva roky nový...
ma niekdo nejaky nazor na 6233 ?
preco radsej W810i ako K800low-rider napísal:ja OSOBNE radsej w810 jak k800 , LG & samsungy nemusim , siemensi neznasam a n70 & 6280 su uz stare...ja osobne cakam na n73
je to mozne...na k800 ma odradza hlavne ta nechutna krytka a design oproti w810 je slabuckymikkimikki napísal:preco radsej W810i ako K800a ked si uz napisal ze napr. 6280 je stara tak ani o W810 sa n eda hovorit ze by to bola daka novinka ... inak co si pisal ze si pockas na N73 tak ak si u orange tak ako ich poznam tak sa jej ani nedockas
![]()
Ja mám... no neviem ako vy, je to na trhu od júla a už to považujete za staré, ok no offense, len sa mi to zdá podivné... Je jedno čo si kúpiš, N95 keď vyjde aj tak bude na špici len mesiac...osvaldo napísal: ma niekdo nejaky nazor na 6233 ?