Rozdelenie filmu na 2 casti

Informácie o software, ankety...
beks
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Rozdelenie filmu na 2 casti

Príspevok od používateľa beks »

cafko
mam film vo formate divx da sa rozdelit nejako na 2 casti? :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

VirtualDub

zapnes, nastavis prvy bod, koncovy bod, das v menu video - direct stream copy, potom das ulozit (save as). Na koncovom pode si zvolis zase prvy bod, na konci filmu koncovi bod a spravis to iste. Ale teoreticky by tam mohla byt funkcia delenia na segmenty.
Marko66
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Marko66 »

Ked nastavim ten prvy bod co mam potom stisnut alebo ako sa to vlastne nastavuje
buk0
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa buk0 »

nastavis si posuvnikom prvy bod, teda zaciatok a predposlednym tlacitkom sprava - ma taku malu sipku dolava ho fixnes. potom si posuvnikom urcis koncovy bod a tlacitkom uplne vpravo (s malou sipkou doprava) ho fixnes.
osiris/cannabis
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa osiris/cannabis »

hojko napísal:VirtualDub

zapnes, nastavis prvy bod, koncovy bod, das v menu video - direct stream copy, potom das ulozit (save as). Na koncovom pode si zvolis zase prvy bod, na konci filmu koncovi bod a spravis to iste. Ale teoreticky by tam mohla byt funkcia delenia na segmenty.
diky hojko, ja potrebuyem delit AVI na 9 casti, takze sa mi to celkom zijde, lenze ked tam direct stream copy tak mi naprikald minutove video skomprimuje asi na 10MB, co je strasne vela, tak ci sa to neda nejako zminimalizovat ? :P
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

osiris/cannabis napísal:diky hojko, ja potrebuyem delit AVI na 9 casti, takze sa mi to celkom zijde, lenze ked tam direct stream copy tak mi naprikald minutove video skomprimuje asi na 10MB, co je strasne vela, tak ci sa to neda nejako zminimalizovat ? :P
direct stream copy nic neskomprimuje. Zrejme nieco robis zle.
Napísať odpoveď