Aky ftp server?
Aky ftp server?
Ktory ftp server pouzivate vy? Ktory by ste mi odporucili?
Ja totiz pouzivam Caesar FTP a nie som s nim velmi spokojny. Dajte nejake tipy.
Ja totiz pouzivam Caesar FTP a nie som s nim velmi spokojny. Dajte nejake tipy.
Neviem, ci som Ta spravne pochopil, ale mne to ide.. v pohode zdielam na FTP serveri adresare z troch roznych diskov. Robim to cez virtualne adresare..hojko napísal:Win: ServU - jedina nevyhoda, ktora mi prekaza je, ze nie je mozne pridat adresare z dvoch dikov, teda napr adresare c:\aaa a d:\bbb, zobrazi sa len ten aaa.
-
mirak2
Hardcore addict
nie jedine ak zrobis nejaku zlozku co sa bude volat ftp a tam budes kopirovat subory ktore xces mat na ftpppt napísal:Obsahuje GuildFTP aj moznost pridavania na FTP len cisto subory (teda nie len cele zlozky), ale tak aby som mohol tie subory rychlo popridavat? Nainstaloval som si to, ale myslim, ze tam je moznost pridavania len celych priecinkov.
mirak2: no a presne to je to, co mi vadi. Zatial co som skusal vsetky ftp servere(okrem CaesarFTP), tak sa daju pridavat len zlozky. Ja potrebujem nieco, kde by sa dali pridavat aj subory.
Dalej mam v PC napr. jednu zlozku Progamy a v nej dalsie priecinky. Ak potrebujem popridavat napr. vsetky podpriecinky v priecinku Programy okrem jedneho, tak to musim robit pojednom. CaesarFTP to pekne riesi, ze si do virtualneho priecinka ftp servera myskou popretahujem vsetky zlozky, ktore potrebujem. Taketo nieco hladam, ale nech to nie je CaesarFTP, a nech to fici dobre.
Dalej mam v PC napr. jednu zlozku Progamy a v nej dalsie priecinky. Ak potrebujem popridavat napr. vsetky podpriecinky v priecinku Programy okrem jedneho, tak to musim robit pojednom. CaesarFTP to pekne riesi, ze si do virtualneho priecinka ftp servera myskou popretahujem vsetky zlozky, ktore potrebujem. Taketo nieco hladam, ale nech to nie je CaesarFTP, a nech to fici dobre.
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja tez. je celkom fjn. v pohode nastavenia a takminob napísal:Vyskusal som Gene6.G6.FTP.Server.Pro a bol som velmi spokojny. Samozrejme, skusal som aj ine,ale tento mi akosi najviac sadol, dobre konfigurovatelny a ma SSL.
sice prvotna konfiguracia bola zlozitejsia, dalo sa aj tak...
inak ppt, aky mas server, ja som ftp://willy