Cradle of Filth - Temtation

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Sato42
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Cradle of Filth - Temtation

Príspevok od používateľa Sato42 »

Poculi ste to? Videli ste klip? Ak nie tu mate link:

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=8s5RvvTnIGk 
Podla mna to je uplne genilane prevedenie . Ide o cover nejakeho diskohitu od Heaven 17's, doteraz som nich nepocul, ale asi ide o nieco znamejsie( pravdepodobne pre pamatnikov)
Tejeto skladbe spieva spolu zo sevakom CoF aj mlada nadna spevacka s dost hardoce nickom "Dirty" Harry. Okrem toho ze ma fakt uzasny hlas aj super vyzera. Myslim vazne super, nie ako spevacka z Nightwishu :P
Na prvy krat ma to sice az tak velmi neuchvatilo no potom som si to pozrel este raz.. a este raz.. a este raz... len vcera som to videl alebo pocul aspon 10 krat :P
vandal666
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vandal666 »

paneboze, ja som mal kedysi COF rad :lol: To co robia teraz posledne 3 roky je nieco strasne... dosli im napady, preberaju blbe pesnicky a dalej uz necomentujem.... kde su tie casy ked som mal 16 rokov a ma zaujali skladbou The Principle Of Evil Made Flesh :twisted:
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

Je jasne ze hraju o dost iny styl huby ako kedysi, no nemozem povedat ze to je naskodu. Na preberani pesniciek tiez nevidim nic zle, zo sraciek tak vznikaju velmi ale velmi zaujimave veci, napr, "opst I did it again" od Chidren of Bodom (Britny Spears cover) Z strasnej blbosi spravili fakt haluz, navyse vysoko pocuvatelnu
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

s Midianom som bol este velmi spokojny ale teraz uz CoF ehm ... :roll:
vandal666
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vandal666 »

ako dobre aj COB s tymi covermi zabili (maju ich viac, nie len OOPS ) a takisto sa mi paci kludne aj od COF cover Halloweed by the name no ale konstatujem ze ide to s nimi dolu vodou :?
Nancy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Nancy »

no, ten klip je fakt pekny. aj ked ta pesnicka je dost slaba, aspon na cof pomery a to ratam aj album thornography.. na ktorom sa urcite lepsie vynima napriklad cemetery and sundown
Napísať odpoveď