ok uz to ide ale predtym to neslosundevil napísal:asi tam nic nemas, lebo to normalne funguje
Gaya Internet MT,ZA
-
Prometheus_49
Medium Expert
Re: Optika, Re: GAYA
Rad by som vedel kedy zrusite tu agregaciu.(uvedene 1 tyzden v oktobri ,a ale prispevok minuli co ste pisali bol tam datum A ked napisete ze 1.septembra )kazdy bude informovaly ked ho zaradia to tahacov e mailom by som rad vedel na aky e mail to pisete.gaya napísal:Vazeni klienti GAYA/hlavne ti nespokojni/
1. Co sa tyka rychlosti. Definitivne sme urobili upravu cennika, ta 2048 MW zostane 2048............................................................................
Zabronsky Rastislav (Gaya)
-
Prometheus_49
Medium Expert
Re: Optika, Re: GAYA
(ne)pisu to na ten gayacky mail. mne to prislo iba 2x. a to som jeden den stiahol asi 3gb a nic neprislo 
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
to s t-com neviem ci je dobre riesenie brat ma uz vyse mesiaca s dsl problem vikendy mi nejdu a rychlost uboha, martico na tom nieje o nic lepsie "zaver"na slovensku nemas co pozadovat kvalitne sluzbymasterdead napísal:po dlhom odolavani a pretecenych nervoch radsej rusim zmluvu s gayouradsej zaplatim telecomu ako ich vyhadzovat do vetra za nic
-
masterdead
SysAdmin
Optika
Tak toto je ta optika na gayi pre nas co mame mensi program
mate stale program 512/256 to znamena program povodny tak ako ste ho mali na Wifi, musime
tieto programy spatne podporovat pretoze nie vsetci klienti maju zaujem prejst na program
OPTIKA (nepytajte sa ma preco, neviem), takze ak predpokladam ze Vy zaujem mate - mozeme
to zrealizovat
to vysvetluje aj Vasu rychlost: 400-480 je podla mna dost slusne vzhladom na to ze ste v
agregacii 1:8
ze ja blbec nesiel do Martica a nepiste ze by som moc nevyhral lebo viem svoje.
mate stale program 512/256 to znamena program povodny tak ako ste ho mali na Wifi, musime
tieto programy spatne podporovat pretoze nie vsetci klienti maju zaujem prejst na program
OPTIKA (nepytajte sa ma preco, neviem), takze ak predpokladam ze Vy zaujem mate - mozeme
to zrealizovat
to vysvetluje aj Vasu rychlost: 400-480 je podla mna dost slusne vzhladom na to ze ste v
agregacii 1:8
ze ja blbec nesiel do Martica a nepiste ze by som moc nevyhral lebo viem svoje.
-
Smith
Medium Star
no, akoze este dva tyzdne dozadu som bol uplne happy, gaya ficala jak delo, ale teraz... Pingy na branu okolo 400ms strata 17% vecer, 23% cez den, download ked ide 2kBps tak som rad. No v stvrtok zajdem do gaye a idem bubnovat.
Inac robi to tu este niekomu, co je napojeny na gaya-strane? Ze ci to robi len u mna alebo niekto hodi aj svoju kritiku
Inac robi to tu este niekomu, co je napojeny na gaya-strane? Ze ci to robi len u mna alebo niekto hodi aj svoju kritiku
u mna je to dosrate len v spicke (19.30 - 21.30)Smith napísal:no, akoze este dva tyzdne dozadu som bol uplne happy, gaya ficala jak delo, ale teraz... Pingy na branu okolo 400ms strata 17% vecer, 23% cez den, download ked ide 2kBps tak som rad. No v stvrtok zajdem do gaye a idem bubnovat.
-
Smith
Medium Star
no, len pokial som pocul, tak na ten monopol len samu chvalu (netyka sa ceny) a ze kvalita siete je spickova, podla mna najma vdaka tomu, ze vsetko ide po kabloch - ziadne wifi. Teda prevadzkovat WIFI siet je o dost narocnejsie kedze treba zaratat rozne faktory, ale preco to blbne aj ze krasneho pocasie a navyse v stvrtok doobeda, ked je vacsina ludi v skole ci robote, tak to uz fakt neviem
-
masterdead
SysAdmin
-
masterdead
SysAdmin