Skladame sa priblizne 5-ti, a nemalo by to byt drahsie ako 2500Sk.-
Prosim poradte. Ale iba normalne veci, ne jak vstupenka do bordelu
BTW: Mame na to uz iba cas do soboty
Heh myslim ze to neje jeho situacia .. "slusna" stripterka za 2500sk je trosku nerealna predstava;) Jednoznacne by som mu kupil nejaku retiazku ... striebro alebo biele zlato ... alebo nejaku malickost co mu vas bude pripominat ...Schw33k napísal:Jednoznacne dobra a slusna stripterka na akcii na ktorej bude najvacsou hviezdou a chlapec bude mat zazitok na cely zivot ...
btw fajn napad pozbierat sa mu na darcek , trosku ma mrzi , ze aj my sme na skole neboli az taky kolektiv...
// nemyslel som to zo srandy , myslel som to uplne vazne a myslel som to z pohladu 18 rocneho chlapca.. Opakujem slusna stripterka , ziadna kur*a , nejaka fajn party zorganizovat prenho ... co viac si moze zelat?
obraz ? znackovy sveter ? retiazku ?
stripterka nieje vobec az taka draha zalezitost ako a zda .. vsak zatancuje , ukaze dudy a ide prec ... cennik je o dost nizsi ako pri slapkach samozrejme ... sa da , imhomiki690 napísal:Heh myslim ze to neje jeho situacia .. "slusna" stripterka za 2500sk je trosku nerealna predstava;) Jednoznacne by som mu kupil nejaku retiazku ... striebro alebo biele zlato ... alebo nejaku malickost co mu vas bude pripominat ...
Kód: Vybrať všetko
http://www.drinks24.cz/hennessy-richard-cognac-07l-p-482.html?cPath=74
to je jedno, na to velmi nezalezi ale nech to neni zas za 10k. tolko uz je dost...eritrocit napísal:Daj si samolepiacu mašličku na čelo a zaklop jej na dvere. Lacné, originálne a určite poteší
Je super, že chceš aby ti niekto poradil. Ale najpr napíš, koľko prachov do toho darčeka chceš investovať.
Ako ti môžem poradiť aby si kúpil mašličku, takisto ti teraz môžem poradiť, aby si jej kúpil dom...auto...záhradu...strom...
Chápeš nie? Daj cenu, určite niečo vymyslím...