Da sa niekde zohnat manual k uvedenemu softu v elektronickej verzii?
Vedel by niekto pomoct (urobit tutorial) ako vyrobit v tomto programe banner, ktory by pozostaval z 3 casti? V lavej by bol napis webu na svetlo modrom podklade takmer v strede by bol znak a na pravej casti by bol vyrez fotky. Navyse svetlomodra farba podkladu v lavej casti banneru by z urciteho miesta postupne bledla a naberala odtien farby prevladajucej na obrazku.
Rozmery banneru by mali byt 711 x 108 pixelov.
Manual pre Paint Shop Pro X
Dik za odpoved. Mozno som to zle napisal. Ja viem ze navod typu a teraz stlac v tools menu BRUSH tool a oznac na banneri oblast ... mi nikto neda.
Tiez som pozeral v googli co mi vyhodi pri zadani tutorial ale tam su uvedene oblasti a ich riesenie. Ja by som potreboval podla toho mojho popisu banneru aky potrebujem aspon zadefinovat oblasti na ktore sa mam pozriet - ako sa robia a potom experimentovat. Ja nie som grafik a nerobim bezne s grafickymi programami.
Tiez som pozeral v googli co mi vyhodi pri zadani tutorial ale tam su uvedene oblasti a ich riesenie. Ja by som potreboval podla toho mojho popisu banneru aky potrebujem aspon zadefinovat oblasti na ktore sa mam pozriet - ako sa robia a potom experimentovat. Ja nie som grafik a nerobim bezne s grafickymi programami.