MONITOR 2007
-
geoge046
Star
- Kontaktovať používateľa:
MONITOR 2007
Túto tému som schválne zakladal, aby sa bližšie informácie o monitore mohli už od teraz podávať... Keď máte nejaké nové info treba napisať... 
monitory..jedna z veci, na ktore sa vsetky holky ucili, stresovali, ja som to mal v <> a urobil som dobre..vobrec to nebrali do uvahy, bolo to lahke a celkom zbytocne akesi "testovani" vedomosti..
dalsia blbost STATPEDU-u..alebo koho..
//edit//ehm..nebral som do uvahy zakladnu skolu, neviem ako to zohladnuju pri prijmackach na strednu..ale Monitory na strednej dolezie niesu..aspon minuly rok neboli..
//edit//ehm..nebral som do uvahy zakladnu skolu, neviem ako to zohladnuju pri prijmackach na strednu..ale Monitory na strednej dolezie niesu..aspon minuly rok neboli..
-
Grond
Medium Professional
marcus-16 napísal:monitory..jedna z veci, na ktore sa vsetky holky ucili, stresovali, ja som to mal v <> a urobil som dobre..vobrec to nebrali do uvahy, bolo to lahke a celkom zbytocne akesi "testovani" vedomosti..
-
Andi_Cibula
Addict
MONITOR - to je to slovo, ktorým nás strašila naša triedna (slovinárka) celý prvý polrok.
Tak ako všetci vravia, slovina bola strašne jednoduchá, matika v zásade nebola ťažká.....
Podla mňa to vôbec nebolo ťažké, tento rok to bude podla mňa také isté, v podstate je to úplne normálna písomka, len trošičku dlhšia a viac času na ňu je.
Teš sa ale na to, že vás učitelia budú strašiť, aké je to ťažké a dôležité (dôležité to je!) a že keď sa nebudete učiť, zle dopadnete a podobné dristy.....
Moja rada: Ak si dobrý žiak a máš 1/2, učiť sa nemusíš, ber to ako normálnu písomku, ak si trošičku menej dobrý, tak sa radšej uč, ale moc to nepreháňaj.

Tak ako všetci vravia, slovina bola strašne jednoduchá, matika v zásade nebola ťažká.....
Podla mňa to vôbec nebolo ťažké, tento rok to bude podla mňa také isté, v podstate je to úplne normálna písomka, len trošičku dlhšia a viac času na ňu je.
Teš sa ale na to, že vás učitelia budú strašiť, aké je to ťažké a dôležité (dôležité to je!) a že keď sa nebudete učiť, zle dopadnete a podobné dristy.....
Moja rada: Ak si dobrý žiak a máš 1/2, učiť sa nemusíš, ber to ako normálnu písomku, ak si trošičku menej dobrý, tak sa radšej uč, ale moc to nepreháňaj.
To, ze vas niekto v skole strasi si nevsimajte, su to len kaleraby... Ja som sa na monitor minimalne ucil /iba matiku, slovinu vobec/ a pohoda.. V devine na polroka som mal takmer ciste trojky, naucil som sa na prijimacky /jedna konstrukcna, za kolko sa naplni vodojem, nejake rovnice a zo sloviny vyjadrit podmet/ a dostal som sa na gympel..
-Ak sa niekto obavate monitora alebo nebodaj prijimaciek, tak uplne zbytocne. Monitor nema zatial takmer ziadnu vahu a drvit sa celu devinu, aby ste sli bez prijimaciek? Podla mna je jednoduchsie sa naucit na tie prijimacky
-Ak sa niekto obavate monitora alebo nebodaj prijimaciek, tak uplne zbytocne. Monitor nema zatial takmer ziadnu vahu a drvit sa celu devinu, aby ste sli bez prijimaciek? Podla mna je jednoduchsie sa naucit na tie prijimacky
-
DeFeAt
Medium Professional
haha
ja som sa na monitor vobec neucil... zo sloviny som mal 87% (ja slovencinu neznasam a viete ako to chodi ked tipujete a nieco nevyjde
).. noa z matematiky som mal 93% a v pohode ma zobrali na sš bez prijimacok 
-
mikkimikki
Medium Professional
Re: haha
ja som mal so SJ aj z M tak isto jak tyDeFeAt napísal:ja som sa na monitor vobec neucil... zo sloviny som mal 87% (ja slovencinu neznasam a viete ako to chodi ked tipujete a nieco nevyjde).. noa z matematiky som mal 93% a v pohode ma zobrali na sš bez prijimacok
Tak tiez uz mam po monitore a radsej nan nechcem spominat to je taka primitivna blbost...u nas v triede napriklad ti co mali najhorsie znamky na konci roka alebo len tak mali naj monitor lebo vsetko odpisali od ostatnych dobry...a ti co to chceli mysliet vazne tak to dosrali tak ako ja
preto uz sa k tomu radsej nechcem vracat...
-
Grond
Medium Professional
hej tak tak niektori ucitelia na skolach zevraj nechavali ziakov opisovat respektive si radili teraz napr u nas v triede je skiller co dostava šajby na konci roka mal skoro same 4 ale monitor mal 100 % to ma najviac nasraloDrieno napísal:Tak tiez uz mam po monitore a radsej nan nechcem spominat to je taka primitivna blbost...u nas v triede napriklad ti co mali najhorsie znamky na konci roka alebo len tak mali naj monitor lebo vsetko odpisali od ostatnych dobry...a ti co to chceli mysliet vazne tak to dosrali tak ako japreto uz sa k tomu radsej nechcem vracat...