MONITOR 2007

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Dostane sa nieco z monitoru 2007 na internet este pred testom?

Áno
67
39%
Nie
105
61%

Celkom hlasov: 172

geoge046
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

MONITOR 2007

Príspevok od používateľa geoge046 »

Túto tému som schválne zakladal, aby sa bližšie informácie o monitore mohli už od teraz podávať... Keď máte nejaké nové info treba napisať... :roll:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

garantujem ti ze to bude primitvne tak jako minuly rok, kedze ja som to zvladol :) ...a celkom slusne...solina na 100 % a matika na 86 % a to som sa skoror vobec neucil...uvidis ze to dobre dopadne
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

monitory..jedna z veci, na ktore sa vsetky holky ucili, stresovali, ja som to mal v <> a urobil som dobre..vobrec to nebrali do uvahy, bolo to lahke a celkom zbytocne akesi "testovani" vedomosti..
dalsia blbost STATPEDU-u..alebo koho..

//edit//ehm..nebral som do uvahy zakladnu skolu, neviem ako to zohladnuju pri prijmackach na strednu..ale Monitory na strednej dolezie niesu..aspon minuly rok neboli..
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

marcus-16 napísal:monitory..jedna z veci, na ktore sa vsetky holky ucili, stresovali, ja som to mal v <> a urobil som dobre..vobrec to nebrali do uvahy, bolo to lahke a celkom zbytocne akesi "testovani" vedomosti..
dalsia blbost STATPEDU-u..alebo koho..
:shock: rofl ze akesi testovanie vedomosti .... monitor ma nahradit prijimacky teda ak ho dobre napises mas pokoj ..... minuly rok bol fakt lahky teda aspon zo SJ 100 % ale matika mi moc nejde tak 73 % :roll:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

MONITOR - to je to slovo, ktorým nás strašila naša triedna (slovinárka) celý prvý polrok. :lol:
Tak ako všetci vravia, slovina bola strašne jednoduchá, matika v zásade nebola ťažká..... :)
Podla mňa to vôbec nebolo ťažké, tento rok to bude podla mňa také isté, v podstate je to úplne normálna písomka, len trošičku dlhšia a viac času na ňu je. :)

Teš sa ale na to, že vás učitelia budú strašiť, aké je to ťažké a dôležité (dôležité to je!) a že keď sa nebudete učiť, zle dopadnete a podobné dristy.....

Moja rada: Ak si dobrý žiak a máš 1/2, učiť sa nemusíš, ber to ako normálnu písomku, ak si trošičku menej dobrý, tak sa radšej uč, ale moc to nepreháňaj. :) :wink:
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

podla mna bude toho roku matika lahka a slovencina tazka, ale nie ze to teraz zoberiete vazne, pred dvomi rokmi bola slovencina tazka a matika lahka, minuleho roku naopak...podla mna toho roku to bude tak
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

ja neviem ani matiku ani slovinu takze sa asi zacnem modlit :) alebo moooozno aj ucit :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

To, ze vas niekto v skole strasi si nevsimajte, su to len kaleraby... Ja som sa na monitor minimalne ucil /iba matiku, slovinu vobec/ a pohoda.. V devine na polroka som mal takmer ciste trojky, naucil som sa na prijimacky /jedna konstrukcna, za kolko sa naplni vodojem, nejake rovnice a zo sloviny vyjadrit podmet/ a dostal som sa na gympel..

-Ak sa niekto obavate monitora alebo nebodaj prijimaciek, tak uplne zbytocne. Monitor nema zatial takmer ziadnu vahu a drvit sa celu devinu, aby ste sli bez prijimaciek? Podla mna je jednoduchsie sa naucit na tie prijimacky :wink:
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

haha

Príspevok od používateľa DeFeAt »

ja som sa na monitor vobec neucil... zo sloviny som mal 87% (ja slovencinu neznasam a viete ako to chodi ked tipujete a nieco nevyjde :D ).. noa z matematiky som mal 93% a v pohode ma zobrali na sš bez prijimacok :)
majo55
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majo55 »

ja som mal vysledky z monitoru 93%,93% a zobrali ma na gymko bez primaciek a to som mal priemer na vysvedceniach vzdy okoly 2.00 takze ak sa niekom zda monitor ako "zbytocne testy" tak nema pravdu...
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Re: haha

Príspevok od používateľa mikkimikki »

DeFeAt napísal:ja som sa na monitor vobec neucil... zo sloviny som mal 87% (ja slovencinu neznasam a viete ako to chodi ked tipujete a nieco nevyjde :D ).. noa z matematiky som mal 93% a v pohode ma zobrali na sš bez prijimacok :)
ja som mal so SJ aj z M tak isto jak ty :P .. ale monitor mi bol celkovo zrejme na pitchu ked som isiel na skolu s talentovkamy :)
wiktor01
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa wiktor01 »

este ze uz mam po nom :)
Drieno
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Drieno »

Tak tiez uz mam po monitore a radsej nan nechcem spominat to je taka primitivna blbost...u nas v triede napriklad ti co mali najhorsie znamky na konci roka alebo len tak mali naj monitor lebo vsetko odpisali od ostatnych dobry...a ti co to chceli mysliet vazne tak to dosrali tak ako ja :D preto uz sa k tomu radsej nechcem vracat...
pato987
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pato987 »

je to blbost a aj tak je vsetkym jedno ako to napises :)
ala007
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ala007 »

pato987 napísal:je to blbost a aj tak je vsetkym jedno ako to napises :)
Celkom by som s tebou nesuhlasila, na vacsinu strednych skol ti davaju body podla toho ako ti dopadol Monitor.No aspon v nasom meste je to tak .
pato987
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ala007 napísal:Celkom by som s tebou nesuhlasila, na vacsinu strednych skol ti davaju body podla toho ako ti dopadol Monitor.No aspon v nasom meste je to tak .
aj napriek tomu su dolezite najviac znamky u nas stacilo mat dobry priemer monitor je len druhorady a stacilo splnit 1 kriterium
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

Drieno napísal:Tak tiez uz mam po monitore a radsej nan nechcem spominat to je taka primitivna blbost...u nas v triede napriklad ti co mali najhorsie znamky na konci roka alebo len tak mali naj monitor lebo vsetko odpisali od ostatnych dobry...a ti co to chceli mysliet vazne tak to dosrali tak ako ja :D preto uz sa k tomu radsej nechcem vracat...
hej tak tak niektori ucitelia na skolach zevraj nechavali ziakov opisovat respektive si radili teraz napr u nas v triede je skiller co dostava šajby na konci roka mal skoro same 4 ale monitor mal 100 % to ma najviac nasralo :x
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

Ja tento skolsky rok pisem monitor, a ja vobec neviem co tam bude... Hadam to budem vediet... ALE CO SI MYSLITE DOSTANE SA NIECO Z MONITORU NA INTERNET??? :?: :?: :?:
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

Ludia minulo rocny bol taky primitvny ja som mal slovinu na 100 a matiku na 93 opisoval som k tomu este jak drak takze pohoda :twisted:
pato987
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

nasralo ma ze na niektorych skolach nechavali odpisovat a radili ucitelia a my sme to museli pisat sami.To je spravodlivost :!:
Napísať odpoveď