zambova napísal:Prosim vas ako sa mam zbavit kruh pod ocami??mam ich velmi viditelne .dakujem
Vyber si jednu z týchto možností:
1.Prestaň toľko chlastať
2.V noci sa spí, tak to využi
3.Aj počítač si zaslúži oddýchnuť. Ber ohľad na to že elektrina už nie je lacná
4.Veľa učenia škodí, aj tak predsa nemôžeš vedieť všetko
5.Vieš čo to je botulotoxín ?
A ako dlho ich máš? Asi by si mal zmeniť životosprávu, primeraná dĺžka spánku. Ak si dlhodobo vyťažený, kruhy sa môžu dostaviť. Týždeň si oddýchni a bude to všetko v poriadku.
Len tak mimochodom, v poslednej dobe si výraznejšie neschudol? Aj to môže byť dôvod.
Žiadne krémy si zatiaľ na tvár nedávaj.
Najprv je potrebné zistiť pôvod problému až potom odporúčať zaručene účinné prípravky za stovky korún. Niekedy stačí len poriadne sa vyspať...
Ja mam take iste problemi a to preto ze som malo spaval a to treba odstranit myslim ze nejake kremy len tak nepomozu zaklad je dlho a kvalitne spavat...tot vse...
zambova napísal:Prosim vas ako sa mam zbavit kruh pod ocami??mam ich velmi viditelne .dakujem
mas dve moznosti... bud odstranis to preco sa tie kruhy robia alebo odstranis iba kruhy...
po a) dobre spat, dobra vyziva, sport, denny nocny rezim... a pod...
po b) patlat si na tvar kremiky, podstupit chirurgicky zakrok...
jednoduche, nie?
No ja vecsinou chodim vonku takze ani na pocitac nemam cas.Co to jne ten botulotoxín?zeleninu a ovocie jem velmi malo a ked tak ake by som mal jest?Neschudol som a chirurgicku upravu nechcem velmi by to bolo vidno.A spanok casto sa dobre nevyspim lebo vecer furt rozmyslam nad nejakymi vecami a neviem spavat niesu nejake lieky aby som spal ako male babetko??
miki690 napísal::D mam pocit ze myslel kruhy pod ocami najlepsie je sa poriadne vyspat ... takych 12 hodin ak babetko uplna pecka a zobudis sa a svet je zrazu krajsi
chcel by som sa raz toho dozit bud sa mi skoro neda zaspat alebo sa skoro zobudim
dawo napísal:chcel by som sa raz toho dozit bud sa mi skoro neda zaspat alebo sa skoro zobudim
hmm tak si daco pred spanim vypi ... myslim alkohol ... ale jedine ak mas nad 18 neviem kolko mas rokov, ale ak si v puberte tak vo veku 13-16 je uplne bezne, ze nemozes zaspat. Organizmus sa vyvyja pomerne rychlo a na vyvoji sa podiela velke mnozstvo hormonov, ktore mozu sposobovat poruchy spanku a nasledne na to sa ti vytvoria kruhy pod ocami ... ak je to tak, potom to prejde ak budes starsi ak nie tak hladaj pricinu inde ... nepi kavu, coca colu , kofolu, redbull a ani ine napoje co obsahuju kofein
miki690 napísal:hmm tak si daco pred spanim vypi ... myslim alkohol ... ale jedine ak mas nad 18 neviem kolko mas rokov, ale ak si v puberte tak vo veku 13-16 je uplne bezne, ze nemozes zaspat. Organizmus sa vyvyja pomerne rychlo a na vyvoji sa podiela velke mnozstvo hormonov, ktore mozu sposobovat poruchy spanku a nasledne na to sa ti vytvoria kruhy pod ocami ... ak je to tak, potom to prejde ak budes starsi ak nie tak hladaj pricinu inde ... nepi kavu, coca colu , kofolu, redbull a ani ine napoje co obsahuju kofein
fuu tak to som nevedel dik ale bude to tymi hormonmi lebo ked idem skoro spat tak rozmyslam nad kktinami a neda sa mi spat ale ked uz to bude zle tak si daco vypijem