tak vela stastie
Kolko ste dali za vodicak?
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Rýchlokurz 2.10 min.roku som sa šiel zapísať, 14 jázd, 2 teórie(mal som ich mať 14 ale...no veď viete
) 19.10. som urobil skúšky a 26.10 som si šiel po vodičák.
Skupina B, B1 a malá motorka.
Cena: 10 500 Skk
Kolok: 1000 Skk
Lekárske potvrdenie: 200 Skk
Poplatok za vydanie VP asi 100 Skk, ale tu už si nie som istý.
Spolu : 11 800 Skk
Jazdím every day a bez nehody. Mal som veľmi dobrého učiteľa. No jazdil som už aj predtým
Skupina B, B1 a malá motorka.
Cena: 10 500 Skk
Kolok: 1000 Skk
Lekárske potvrdenie: 200 Skk
Poplatok za vydanie VP asi 100 Skk, ale tu už si nie som istý.
Spolu : 11 800 Skk
Jazdím every day a bez nehody. Mal som veľmi dobrého učiteľa. No jazdil som už aj predtým
-
---Aaron---
Light Star
v KE?...will.i.am napísal:kamarat teraz robi v kosiciach. za 8000 ma na Bcko aj na Acko a este aj ucebnicu mu dali zadarmo...
ja som robil vodicak za 8000 + kolok ( asi 250 sk ) + este asi 1000
a vodicsky uz mam od zaciatku jula
-
Reli.C
Medium Star
Takže vyzera to tak
Vodičák - 8 000 Sk
Kolok č. 1 - 1 000 Sk
Kolok č. 2 - 200 Sk
Vyšetrenie u doktorky - 300 Sk (NAšTASTIE (č.1) som to stihol pred 1. septembrom btw/po 1. septembri je to už 500 Sk btw2/NAšTASTIE (č.2) som to spravil na prvýkrát takže nemusel som zbytočne vyhadzovať ďalších 250 Sk za skur*ený kolok na opravné skúšky)
Takže dokopy to je (počkajte idem si po kalkulačku) ... ... ... ... no displey mi ukázal že to dokopy dáva 9 500 Sk
... bože za obyčajný "papier" toľko peňazí ? ...
... ale stojí to za to 
Vodičák - 8 000 Sk
Kolok č. 1 - 1 000 Sk
Kolok č. 2 - 200 Sk
Vyšetrenie u doktorky - 300 Sk (NAšTASTIE (č.1) som to stihol pred 1. septembrom btw/po 1. septembri je to už 500 Sk btw2/NAšTASTIE (č.2) som to spravil na prvýkrát takže nemusel som zbytočne vyhadzovať ďalších 250 Sk za skur*ený kolok na opravné skúšky)
Takže dokopy to je (počkajte idem si po kalkulačku) ... ... ... ... no displey mi ukázal že to dokopy dáva 9 500 Sk
ale ked som si pozeral www.autoskola.sk tak z 55 bodov musis mat najmenej 50 bodov .. mne sa to zda tazke neviem ako vam
(este som nerobil vodicak)
-
makaveli
King
ja som robil v autoskole BOR*S a podla mna celkom dobra... na skuskach sme spravili vsetci 15 z 15, k tomu dokonca asi 5 alebo 6 bolo zenskych ... tym som nechcel nic naznacit, ani nikoho urazitHossa1881 napísal:Robil niekto vodicak v MT? uz sa mi to blizi a potreboval by som vediet ktora autoskola je najlepsia v pomere "cena/vykon"
-
ROKI49
Medium Professional
no ta autoskola co si tu dal je az nechutne draha podla mna, a tazke to nie je ked sa clovek do toho obcas pozre a pouzije aspon zdravu sedliacku logiku tak tie testy spravit musiM4jk1:-) napísal:ale ked som si pozeral www.autoskola.sk tak z 55 bodov musis mat najmenej 50 bodov .. mne sa to zda tazke neviem ako vam
R1k1nko: T je aky druh?? Elektricka?
-Ja by som si mohol uz teraz ist robit vodicak, osemnastka dycha na chrbat.. Len trocha s financiami mam problem. Tak poradte, kde sa da v bratislave spravit lacno vodicak? Je jedno ake vozidla, mozu byt aj favority, len aby to bolo co najlacnejsie
Piste vase skusenosti, poznatky. Dik 
-Ja by som si mohol uz teraz ist robit vodicak, osemnastka dycha na chrbat.. Len trocha s financiami mam problem. Tak poradte, kde sa da v bratislave spravit lacno vodicak? Je jedno ake vozidla, mozu byt aj favority, len aby to bolo co najlacnejsie