halani mam LG HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H20L
a mam asik nejaky problem. lebo mi nece nacitat napalene DVD co mi rped tym na inej DVD islo. a ked idem napalovat 16x DVD ponukne mi len 2 a 2,4 rychlost.
pouzivam NERA 7.5.1.1
dal som tam ASPI drivers 2002, aj fireware posledny 1.01.
vysledok: nejde mi nacitat dvd, a napalovat mi da len 2x rychlosotu
Skus dat inu verziu Nera lebo ta co mas nieje zevraj priamo od vyrobcu Nera, ale je to dajaka upravovana verzia. Ja mam tu istu napalku a funguje vyborne.
--==[ RA ]==-- napísal:Skus dat inu verziu Nera lebo ta co mas nieje zevraj priamo od vyrobcu Nera, ale je to dajaka upravovana verzia. Ja mam tu istu napalku a funguje vyborne.
mas tu istu: H20L?? a cez co napalujes? aky mas fireware?
mne ani reklamacia nepomohla, dali mi novu napalku (H20L) a to je taky isty p1cus ako ta stara (4166B), nenacitava DVD, nemaze DVD-RW, DVD-RAM mi este nikdy neprecitala . Chod reklamovat a povedz nech ti daju iny model.
LG už nikdy viac
PAT napísal:mne ani reklamacia nepomohla, dali mi novu napalku (H20L) a to je taky isty p1cus ako ta stara (4166B), nenacitava DVD, nemaze DVD-RW, DVD-RAM mi este nikdy neprecitala . Chod reklamovat a povedz nech ti daju iny model.
LG už nikdy viac
Mne ide uplne OK, a na DVD-RAM potrebujes driver aby ti to islo.
PAT napísal:mne ani reklamacia nepomohla, dali mi novu napalku (H20L) a to je taky isty p1cus ako ta stara (4166B), nenacitava DVD, nemaze DVD-RW, DVD-RAM mi este nikdy neprecitala . Chod reklamovat a povedz nech ti daju iny model.
LG už nikdy viac
heh ja zas mam taky nazor na NEC...mal som uz aj tri no nefungovali tak som si musel vypitat LG a ta zatial fahci... je to tak ze kazdy ma svoj nazor na napalovacky
ja mam 4167B od LG a slape perfektne, akurat som upgradoval firmware, ale to skor z nudy ako z nejakych porblemov.
inak neviete kde by sa dal stiahnut ten dvdram driver aebo nieco take???