To je o tom, aku su na ostrove nejakych 40 dni, ziskavaju v subojoch imunitu a postupne sa medzi sebou vyraduju??? Ako ano, tak som sledoval pred asi 4 rokmi prvu seriu na Nove.
hojko...jj...ale toto je už piata séria (a tuším, že v amerike beží túto sezónu 13. séria) a celkom ma zaujala aj česká verzia, ktorá v súčastnosti beží na prime a moderuje ju marek vašut...celkom zaujímavá myšlienka...rozhodne lepšie ako nejaký VV, BB alebo NB.
hojko napísal:To je o tom, aku su na ostrove nejakych 40 dni, ziskavaju v subojoch imunitu a postupne sa medzi sebou vyraduju??? Ako ano, tak som sledoval pred asi 4 rokmi prvu seriu na Nove.
bax napísal:hojko...jj...ale toto je už piata séria (a tuším, že v amerike beží túto sezónu 13. séria) a celkom ma zaujala aj česká verzia, ktorá v súčastnosti beží na prime a moderuje ju marek vašut...celkom zaujímavá myšlienka...rozhodne lepšie ako nejaký VV, BB alebo NB.
ceska verzia je oproti tym americkym o nicom mohli by spravit aj slovensku verziu namiesto nejakyx tanecnych blbosti
mne sa to niekedy velmi pacilo.ked to prvy raz bezalo na jednotke a chodilo to kazdy den.myslim si ze to ma velmi schopnu myslienku a aj tie sutaze medzi kmenmi neboli od veci.urcite to bolo lepsie ako vyvoleny
aj podla mna je to urcite omnoho lepsie ako nejake stupidne BB, VV a podobne... tu ide naozaj niekedy o zivot ked maju problemy ako zohnat vodu, jedlo a tak podobne... z tych reality show je toto jedine by som povedal naozaj reality