http://www.hockeyarena.netjuro145 napísal:zaujímavé. to je čisto manažér, alebo aj ako NHL ?
// nedas link na ich stranku ?
HockeyArena Slovenska Hra
-
empty1982
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
neviem ci je mudre pisat sem link,wiktor01 napísal:http://www.hockeyarena.net
Sice ako reklama sa to nemoze brat lebo je to bezplatna hra.
A este k tomu slovenska a slovenske veci treba podporovat, no nie?
Len aby boli mojho nazoru aj moderatori.
Spustenie novej verzie HA
Nová verzia hry 1.8 bude spustená 18.10.2006 a bude obsahovať testovaciu verziu úplne prerobeného zápasového výpočtu, v ktorom budú presilovky a oslabenia. Tento sa bude testovať počas celej nasledujúcej sezóny iba na priateľských zápasoch. Ďalšia zmena v tejto verzii bude poplatok hokejovej asociácii za nepredaného aj predaného hráča na trhu (poplatky budú platiť až pre hráčov ktorých uzávierka bude končiť po 0:30 28.10.2006 HA času).
autor icko
Nová verzia hry 1.8 bude spustená 18.10.2006 a bude obsahovať testovaciu verziu úplne prerobeného zápasového výpočtu, v ktorom budú presilovky a oslabenia. Tento sa bude testovať počas celej nasledujúcej sezóny iba na priateľských zápasoch. Ďalšia zmena v tejto verzii bude poplatok hokejovej asociácii za nepredaného aj predaného hráča na trhu (poplatky budú platiť až pre hráčov ktorých uzávierka bude končiť po 0:30 28.10.2006 HA času).
autor icko
HockeyArena
ak mozem pridat svoj nazor, pomaly lutujem den ked som to zacal hrat, lebo je to dost chytlave a verte tomu, ze dost casto sa mi stava, ze hned rano bezim k pocitacu a kontrolujem, ako moj tim hral a s touto strankou travim niekedy aj niekolko hodin denne (je tam okrem manazovania aj vyborna komunita a diskusia na odreagovanie)
a to ani nehovorim o dlhodobom budovani timu, terajsia zacinajuca sa sezona je uz moja deviata, postupne som sa vypracoval zo 7. do 2.ligy a niektorych svojich hracov berem skoro ako zivych, hlavne vlastnych odchovancov z juniorky
a to ani nehovorim o dlhodobom budovani timu, terajsia zacinajuca sa sezona je uz moja deviata, postupne som sa vypracoval zo 7. do 2.ligy a niektorych svojich hracov berem skoro ako zivych, hlavne vlastnych odchovancov z juniorky
Re: HockeyArena
veru,mne sa stava presne to istemathoso napísal:ak mozem pridat svoj nazor, pomaly lutujem den ked som to zacal hrat, lebo je to dost chytlave a verte tomu, ze dost casto sa mi stava, ze hned rano bezim k pocitacu a kontrolujem, ako moj tim hral a s touto strankou travim niekedy aj niekolko hodin denne (je tam okrem manazovania aj vyborna komunita a diskusia na odreagovanie)