Vsetko jasne, pamate sa prehrievaju (teplota, co si udal je teplota GPU). Reklamuj to s tym, ze ti to robi artefakty na obrazovke pri hrani hier.
Inak dobra karta, ja mam presne taku istu v nahradnom PC a jadro na 434 MHz, pamate na 474 MHz a zatial spokojnost
mishenko napísal:Vsetko jasne, pamate sa prehrievaju (teplota, co si udal je teplota GPU). Reklamuj to s tym, ze ti to robi artefakty na obrazovke pri hrani hier.
Inak dobra karta, ja mam presne taku istu v nahradnom PC a jadro na 434 MHz, pamate na 474 MHz a zatial spokojnost
Lord_3D napísal:Ale nie, ona fungovala perfektne, (týždeň) az keď odyšlo neviem čo, tak az od vtedy ide na pi*u. Inak je to super karta...Pojdem reklamovať...
no, videl som ju na obrázkoch a myslím si, ze prehrievaním pamätí to asi nebude(ak si samozrejme netaktoval, alebo mas velmi zlý prietok vzduchu v bedni). ten ventilator na 7600GS je konštruovaný tak aby ofukoval aj pamäte. a ešte by som ťa upozornil na to, že sa dajú regulovať otáčky ventilátora programom riva tuner. nespravil si to náhodou?
mishenko napísal:Aj tak su to pamate, nuz, ale mudrlantov je vsade vela. Vela stastia pri testovani
nie mudrlantov, ale ludi co citaju fora a vedia, ze pri tejto karte je to mozne riesenie problemu. Na jeho screene nie su artefakty, ktore sposobuje prehrievanie pamati.
Niektori citaju, niektori sa s tym stretavaju denne. Nevravim, ze moja odpoved je na istotu, ale takto to vyzera pri pamatiach. Tak to som teda zvedavy, kde je pravda.