jedneho dna som sa rozhodol ze si urobim poriadok na mojom disku zasuniem po dlhom case suflik s hdd, bios v pohode nacital potom nabehol scandisk, som zrusil dostal som sa do windowsu zatial nebol ziaden poblem ukazal ho aj tam ale neslo sa dostat ani na jednu cast disku( je rozdeleny) takze som restartoval a nechal teda scandisk: scandisk furt pisal:
Replacing invalid security id with default security id for file ****
(*** =cisla) prebehlo to na jednom pri druhom mi zamrzol PC tak restart tento krat som zasa zrusil scan disk a isiel do windowsu jedna strana disku uz isla druha ani za svet skusil som nehat scan disk ale uz pise nieco v zmysle ze ho nepozna... disk som pozeral cez PartitionMagic tam mi ukazalo ze je plny 79 Gb ale to je blbos lebo zaplnenych by malo byt okolo 50Gb. pozrel som to cez vlastnosti a tam namiesto: NTFS pise RAW
kamarat mi povedal ze je pravdepodobne poskodena cast disku kde su udaje o hdd.
chcel by som poprosit niekoho o radu ako sa dostat k datam na disku dakujem
kamarat mi poradil program EasyRecovery Professional
myslim, ze si si to posral :D:D
sa my to stalo u kamosovho disku ani nevem co bolo s tym a potom som zistil ze bol suflik v prdeli ... :D nevem som ho vyhodil preformatnul a ide ... good luck
Asi je poskodena MBR tabulka (tabulka s infom disku - kde konci/zacina jednotliva particia, jej velkost atd...) Treba MBR tabulku, tym programom co ti poradil kamos by to malo ist...