staci sa pozriet na dosledok.
"Pukanie" klbov (Ako sa zbavit tejto zavislosti?)
-
mastermind
VIP
teraz neviem ci myslis tie krive prsty, alebo ten klinec v palcimastermind napísal:ako sa odnaucit?
staci sa pozriet na dosledok.
prsty si pukam ani neviem od kedy. postupne som zacal pridavat ine casti tela. dokazem puknut skoro vsetkym...
horsie je to ze ked to nechce puknut, tak to robim dovtedy pokial to nepukne. najhorsie mam zapastia. a teraz vazne, z pukania ma tak bolia ze sa nemozem niekedy ani opriet. robim vsetko pre to aby som to nerobil, niekedy sa ale neda. asi pol roka sa snazim nepukat zapastim, a myslim ze je to lepsie.
rada: pukajte dovtedy pokial neboli, lebo ked zacne uz je neskoro
Re: "Pukanie" klbov (Ako sa zbavit tejto zavislost
ja som to robil tieš a ano budu sa ti triast ruky čim skor prestaneš tym lepšie je to blby zlozvyk a mala by ti stačit pevna vola ja som jedneho dna si povedal že to už robit nebudem a už to nerobim nepukal som si až tak dlho a trochu sa mi ruky trasu tak že odporučam ti s tym prestat=Erik= napísal:Potrebujem sa zbavit pukania prstov na rukach, ale vobec mi to nejde...
Vsetci v rodine ma upozornuju, ked ich praskam... a je to so mnou stale horsie a horsie![]()
Je pravda, ked sa toho nezbavim, budu sa mi triast ruky?
niekedy sa mi vobec netrasli...teraz sa trasu stale viac a viac...a to hovoria aj ostatny...
Ake mate s tymto skusenosti?