Caute mam taky problem mam grafiku : ASUS GeForce EN7600GS 512MB HTD Silencer a ona ma anialiasing 8x a na hociakej hre sa mi da nastavit max. 4x ale ked idem cez plochu dovlastnosti karty tak si tam mozem nastavit aj 8x ale v tych hrach sa to neda .
Ak mate neake napady tak piste ...
Ked si zvolim (ako som to dal na tom obrazku 8x tak sa v hre aj tak neda dat viac ako 4x ale aj ked dam OVLADANE PROGRAMOM tak aj tak to nejde viac ako 4x
povedz mi prosim ta naco tak strasne potrebujes 8xAA, myslim ze 4x by ti mal v pohode stacit. A johnnny to jednoducho myslel tak ze ta karta to oficialne dokaze ale to iba preto aby ta tym "ohurili" ale ta karta jednoducho nieje dostatocne silna na to aby zvladala 8xAA pri rozumnych hodnotach fps.
sorac ale ja myslim ze nerozoberame naco mi to je , preco to tak chcem nastavit a take , ze to nezvlada a to ti staci ALE keby ste radsej poradili ako to spravit aby sa to dalo nastavit aspon na 6x co musi zvladnut hociako .
Napr. na hre Face Of War si da kamos na horsej agp karte antialiasing 6x a mne tam zobrazi max 4x
burnmail123 napísal:
Ak mate neake napady tak piste ...
tak daj novsie ovladace na grafiku alebo directX.
A to ti v ziadnej hre nejde 8x ?? inak fakt to je zbytocnost, ja mam 7600GT a pri 8x mi to uz trocha cuka. (esteze len malinko hier)
myslis ze by to pomohlo ? aj ked na tom obrazku sa mi daju nastavit 8x anti.... tak neviem
Nasiel som toto : http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html - ale nevim ci to neni ako je tam pisane len na tie 7800 a 7900 - vky a ja mam tu 7600
len cisto tip, nemate ty a tvoj kamos odlisne verzie tej istej hry,cize ze tvoj kamos hu ma napr updatnutu a tak mu podporuje aj 8 X AA, ak nie, tak fakt len update ovladacov
A johnnny to jednoducho myslel tak ze ta karta to oficialne dokaze ale to iba preto aby ta tym "ohurily" ale ta karta jednoducho nieje dostatocne silna na to aby zvladala 8xAA pri rozumnych hodnotach fps.
cuka to dost?, ved to sa cudujem ze to vobec ide, to musis mat potom asi nizke detaily, ja mam 6600GT, 2xAA na Quake 4, ale ked som dal ultra hight details,FPS neprekrocilo 5 (odhad)ale dobra hra ten Quake