Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
---Aaron---
Light Star
velmi smutna udalostR1k1nko napísal:nahnevala ma smrt tych robotnikov co ich zrazil kamion !
Potesilo ma dnes,ze sa vratil pribuzny z nemocnice [viac-menej v dobrom stave] a takisto, ze som si mohol krasne pokecat s jednou kamaratkou z oci do oci...
Re: Co ma dnes nahnevalo / Co ma dnes potesilo
...už pár dní ma serie jeden človek. dlží mi peniaze, no a to som ešte nezažil, že ked niekto niekomu dlží tak ešte sa aj bude rozčulovať a bude vulgárny a pýtať ich ešte odomňa...tak toto je fakt sila.Be-Strong napísal:co vas dnes nahnevalo a potesilo???
som si pri tejto skúsenosti uvedomil, že človek može dákeho neuveriteľného debila stretnúť každý deň...
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
Potesilo ma, ze zijem, ze som bol v skole, ze bola sranda, ze som nedostal patku, ze som uz neni unaveny, konecne je chladnejsie a ja som zdravy...
Hnevat ma nehneva nic, a ak aj hej, tak si to nevsimam... som na to moc mlady... do konca zivota sa budem este dostkrat hnevat kvoli zavaznejsim veciam a teraz na to nemam cas a nechce sa mi hnevat... ale otompotom
Hnevat ma nehneva nic, a ak aj hej, tak si to nevsimam... som na to moc mlady... do konca zivota sa budem este dostkrat hnevat kvoli zavaznejsim veciam a teraz na to nemam cas a nechce sa mi hnevat... ale otompotom