Ked sa povie ATI tak si to jednoznacne spajam so SapphireTech. Pocul som ze Sapphire je byvala tovarna ATI na jadra. Ja mam teraz vyhliadnutu Sapphire 9800 Pro. Ake s nou mate skusenosti?
ROKI49 napísal:Ked sa povie ATI tak si to jednoznacne spajam so SapphireTech. Pocul som ze Sapphire je byvala tovarna ATI na jadra. Ja mam teraz vyhliadnutu Sapphire 9800 Pro. Ake s nou mate skusenosti?
pocul som ze je dost spolahliva, sak konieckoncov sapphire je sapphire
Vsak potom na to kupin ten super chladic a budem taktovat. Pokial budem mat stastie a bude mat jadro R360 a nie R350 tak ju pretocim este viac ako keby to bola XTcka. Len ma stve slaby vykon ATI v Doom 3.
ViRuS napísal:
pocul som ze je dost spolahliva, sak konieckoncov sapphire je sapphire
sapphire je istotka v spolahlivosti ale nie je vobec vhodna na overclock.. na to su lepsie nezname firmy co sa snazia prilakat zakaznikov.. napr moja 9550 ma pamate Samsung 3.3 co teda len tak lahko nezozenies ani pri lepsich kartach...
t0m4s3 napísal:
sapphire je istotka v spolahlivosti ale nie je vobec vhodna na overclock.. na to su lepsie nezname firmy co sa snazia prilakat zakaznikov.. napr moja 9550 ma pamate Samsung 3.3 co teda len tak lahko nezozenies ani pri lepsich kartach...
ty kokso, aspon o tom nehovor tak isto ako si myslis, vies aku debilinu, ale totalnu debilinu si trepol ::roll:
zamysli sa
Vsak sapphire je najlepsia jednotka v oblasti ATI, jeho nic neprekona, az tak hrozne sa do toho nevyznam, ale co som videl OCcka Atiniek, prave tie najlepsie boli dosazene na sapphire
Na OC narazam