Formatovanie USB flash disku

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
axelcoon
Novice
Novice

Formatovanie USB flash disku

Príspevok od používateľa axelcoon »

Zdravim, mám kluč Adata PD8 1GB a stiahol som si od vyrobcu Prolific Utility, pomocou ktoreho možem disk chraniť heslom. Stala sa mi taka vec že disk je teraz zaheslovany a zabudol som heslo. Teraz nemožem nič na disk kopirovať. Existuje nejaky software ktory dokaže USB disk naformatovať aj ked je zaheslovany ? Proste nejaky reset celej pamäti alebo nieco podobné. Veľmi pekne dakujem za radu
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Ak je ten program naozaj dobry, tak sa to asi nebude dat.. ;) Keby sa to takto dalo obist, asi by nemal zmysel.. :lol: Ale pre istotu si pozri manual/help/readme ku programu, ci tam nie je nieco take spomenute, ze co ak zabudnes heslo.
PAT
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa PAT »

Formating tool, Make bootable, Passward Protection, Unlock Passward Protection

http://www.adata.com.tw/adata_en/suppor ... tility.zip 8)
axelcoon
Novice
Novice

Príspevok od používateľa axelcoon »

PAT napísal:Formating tool, Make bootable, Passward Protection, Unlock Passward Protection

http://www.adata.com.tw/adata_en/suppor ... tility.zip 8)
ved použitim tohto softveru som sa dostal k mojmu problemu, neni to moj prvy USB kluc a vzdy som mal casť klucu uzamknutu takže možno vyzeram ako lama, možem potvrdit ze henten sofware neni uplne v poriadku ! chcel som naformatovat heslom chranenu particiu o velkosti 70 MB a teraz mam zaheslovanu (resp zašifrovanu) opačnu particiu, teda vo velkosti 900 MB.
kelso
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kelso »

niektory vyrobcovia maju taku ochranu, ze ked napr. 25krat zadas zle heslo, tak ti sformatuje ten USB disk (myslim ze to ma Kingston) ... nerobil som s tym tak neviem, ale podla mna by to potom ako sformatovane malo byt aj plne "otvorene", nie? tak skus nieco take.. niekolkokrat zadat zle heslo
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

skusit normalne vo windowse format?
Napísať odpoveď