Blbost. Ake nic? Aky cas si bol najdlhsie od svojej frajerky? Vidiet, ze si si cez nic take este nepresiel.r4wMUnt34q napísal:Urcite lepsie ako nic..
Vztah na dialku
-
r4wMUnt34q
Star
To mas pravdu, nepresiel, ale ked sa s niecim takym budem mat vysporiadat, tak sa tomu postavim s co najpozitivnejsou myslou a ked zlyha jeden z nas, tak to uz nejako vyriesimeDizzy napísal:Blbost. Ake nic? Aky cas si bol najdlhsie od svojej frajerky? Vidiet, ze si si cez nic take este nepresiel.
Ked si cez nieco take prejdes, potom o tom pokecame. Dobre?r4wMUnt34q napísal:To mas pravdu, nepresiel, ale ked sa s niecim takym budem mat vysporiadat, tak sa tomu postavim s co najpozitivnejsou myslou a ked zlyha jeden z nas, tak to uz nejako vyriesime.. Dôlezite je, aby sme urobili vsetko pre to, aby to klapalo a ked to nebude stacit, tak co uz no.. Lebo mi to pripada akoby si od toho odradzal ludi, ze sa maju radsej rozist, ako nieco take vyskusat..
A jak odradzal? Napisal som len svoj nazor, z vlastnej skusenosti, na rozdiel od teba co tu len teoretizujes. Napisal som ale aj, ze ked to niekomu vyhovuje, prajem mu aby bol stastny.
-
r4wMUnt34q
Star
Si ovplivnena zlou skusenostou, tak ti nic neberiem, ale ako vies, ze iny partner by spravil to iste ?5-ula napísal:hmm ja som to tiez zazila..obaja sme boli skoro z rovnakeho mesta..ale potom odisiel studovat do ciech chodil domov raz za mesiac. Nemalo to vyznam potom som sa dozvedela ze ma tam podvadzal, hm nebolo o com... vztahy na dialku su NEZMYSEL.
ahojte no aj jasom teda zazila lasku na dialku a poviem vam ze este stale mato drzi.ono minule leto /to som mala 16/som bola f nemecku utety asi mesiac a zoznamila som sa tam s jednym chalanom .uplne cele dni sme boli spolu vonku proste uplne najviac som sa zalubila jak este nikdy predtym a bolo to vzajomne.No dost som sito u svojej tety zavarila ciastocne aj kvoli nemu takze neviem kedy najblizsie k nej pojdem.Ona o nas vedela teda aj ho pozna bo byva nedaleko a jeho mama robi u mojho uja.No a proste o nas vedeli aj vsetko,aj ze jak toje.No a po tom mesiaci som sa musela vratiti domof a obdobie odvtedy jak som sa vratila odtial bolo uplne naaajhorsie v mojom zivote.Uplne nic ma nebavilo,boli sme spolu v kontakte vlastne len cez icq a skype teda najprv aj cez mobil az nato ze mi dosel ucet nejak 20tisic a jemu taze nato sme museli zabudnut.A neviem az dodneskajseho cas sa toho tolko stalo tolkokrat sme sa pohadali a vsetko ale zdy len s tej beznadeje zesa vlastne mozno uz asi nikdy neuvidime.Tolkokrat sme si davali take prestavky alebojakto mam povedat ze si nebudeme ani pisat ani nic a ze musime zabudnut ale NEJDE TO.Po nom som sa pokusala si najst dakoho a teda mala som mrte chalanov ponom ale ziadneho som nelubila jak jeho,.Teda snazila som sa ale nejde to.A tak istotoje aj s nim teda viem to od jeho kamosov snimi si obcas tez pisem na icq a aj odneho ze sa snazi seliako mozne zabudnut ale nejde to.Mozem aj milion chalanov vystriedat ale nejde to.Ked si predstavim ze by som hom uz nemala nikdy videt uplne mi je zle s toho.Teras mometalne mame taku prestavku ze si ani nepiseme ani nic.No ani neviete jak sa premaham ked ho vidim na icq aby som mu nenapisala.On je zas v tomto taky odolnejsi ze on vydrzi ale ja ne.I ked to ajtak zdy skonci tym ze mi napise.V zivote som nemala s nikim tolko spolocneho a zivote som nikhoh tsak nemilovala.Naposledy som ho videla minuly rok v septembri ked dosel za mnou autom sem aj s kamaratom.Odvtedy nam tonejak nevyslo.Ale je to uz skoro rok a pol.A cudujem sa ze mto este stale drzi.Ja neviem ale ja som nanom uplne zavisla.On otom ani nevie jak vsetko zistujem stale a ani nevi co vsetko vim onom.Ale mne to neda proste.Ja si pripadam vazne jak sprosta dakedy nekedy ma to tak chyti ze placem a nevim sa zastavit ked si nanho spomenem.Seci v mojom okoli seci co ma poznaj vedia aj onom teda niektorych aj pozna ked tu bol v septembri minuly rok tak sa spoznali.Boze ale ja uz neviem ja uz nemozem takto dalej.Tak strasne chcem byt s nim ale neda sato.On chodi do skoly ja tez.Uz tolko sme planovali toho len to je vsetko take tazke.Ja neviem nanho zabudnut vazne zatial co ho poznam nebol este den kedy by som nanho nemyslela.Moja teta napriklad jej manzel je nemec teras ziju v nemecku asi uz 10rokov tak tomu aj verim ze to je mozne.Ale zas neviem.Vsetko to je take nanic. 
-
r4wMUnt34q
Star
Jedno prislovie hovori, ze ,,Klin sa klinom vybija." To v praxi znamena, ze si najdes niekoho, koho by si lubila minimalne tak, ako tohto chalana, lenze mam taky pocit, ze aj keby si ho stretla, tak ta srdce nepustiApple napísal:ahojte no aj jasom teda zazila lasku na dialku a poviem vam ze este stale mato drzi.ono minule leto /to som mala 16/som bola f nemecku utety asi mesiac a zoznamila som sa tam s jednym chalanom .uplne cele dni sme boli spolu vonku proste uplne najviac som sa zalubila jak este nikdy predtym a bolo to vzajomne.No dost som sito u svojej tety zavarila ciastocne aj kvoli nemu takze neviem kedy najblizsie k nej pojdem.Ona o nas vedela teda aj ho pozna bo byva nedaleko a jeho mama robi u mojho uja.No a proste o nas vedeli aj vsetko,aj ze jak toje.No a po tom mesiaci som sa musela vratiti domof a obdobie odvtedy jak som sa vratila odtial bolo uplne naaajhorsie v mojom zivote.Uplne nic ma nebavilo,boli sme spolu v kontakte vlastne len cez icq a skype teda najprv aj cez mobil az nato ze mi dosel ucet nejak 20tisic a jemu taze nato sme museli zabudnut.A neviem az dodneskajseho cas sa toho tolko stalo tolkokrat sme sa pohadali a vsetko ale zdy len s tej beznadeje zesa vlastne mozno uz asi nikdy neuvidime.Tolkokrat sme si davali take prestavky alebojakto mam povedat ze si nebudeme ani pisat ani nic a ze musime zabudnut ale NEJDE TO.Po nom som sa pokusala si najst dakoho a teda mala som mrte chalanov ponom ale ziadneho som nelubila jak jeho,.Teda snazila som sa ale nejde to.A tak istotoje aj s nim teda viem to od jeho kamosov snimi si obcas tez pisem na icq a aj odneho ze sa snazi seliako mozne zabudnut ale nejde to.Mozem aj milion chalanov vystriedat ale nejde to.Ked si predstavim ze by som hom uz nemala nikdy videt uplne mi je zle s toho.Teras mometalne mame taku prestavku ze si ani nepiseme ani nic.No ani neviete jak sa premaham ked ho vidim na icq aby som mu nenapisala.On je zas v tomto taky odolnejsi ze on vydrzi ale ja ne.I ked to ajtak zdy skonci tym ze mi napise.V zivote som nemala s nikim tolko spolocneho a zivote som nikhoh tsak nemilovala.Naposledy som ho videla minuly rok v septembri ked dosel za mnou autom sem aj s kamaratom.Odvtedy nam tonejak nevyslo.Ale je to uz skoro rok a pol.A cudujem sa ze mto este stale drzi.Ja neviem ale ja som nanom uplne zavisla.On otom ani nevie jak vsetko zistujem stale a ani nevi co vsetko vim onom.Ale mne to neda proste.Ja si pripadam vazne jak sprosta dakedy nekedy ma to tak chyti ze placem a nevim sa zastavit ked si nanho spomenem.Seci v mojom okoli seci co ma poznaj vedia aj onom teda niektorych aj pozna ked tu bol v septembri minuly rok tak sa spoznali.Boze ale ja uz neviem ja uz nemozem takto dalej.Tak strasne chcem byt s nim ale neda sato.On chodi do skoly ja tez.Uz tolko sme planovali toho len to je vsetko take tazke.Ja neviem nanho zabudnut vazne zatial co ho poznam nebol este den kedy by som nanho nemyslela.Moja teta napriklad jej manzel je nemec teras ziju v nemecku asi uz 10rokov tak tomu aj verim ze to je mozne.Ale zas neviem.Vsetko to je take nanic.
Druhe zase vravi, ze ,,Trpezlivost ruze prinasa." A to cesta, ktorou sa pravdepodobne budes chciet vybrat.. Najprv by som to ale prediskutoval s partnerom, ci na seba pockate, aby si nahodou zbytocne necakala.. Chce to vela sebadiscipliny, ale da sa to, len treba chciet
Pauzy nemaju zmysel podla mna, pokial to vzdy dopadne tak isto.. Vyuzivajte cas, ktory mozte byt spolu v kontakte na to, aby ste spolu v kontakte
Prajem vela stastia
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
r4wMUnt34q
Star
Zalezi len od vas, ze ako sa lubite.. 20 km je podla mna blizko (aj oproti tomu, co pisala Apple) a ked sa lubite, tak to nebude ziadny problem.. Co by dalo mnozstvo parov zijucich od seba daleko, keby sa vidia LEN par krat do tyzdna a cez vikendy ?krupica_dnb napísal:a inac co si myslite o vztahu na (nie velku) dialku- 20km cca... ked sa vidite len cez vikendy a par krat do tyzdna... myslite ze moze fungovat?
jasne ze moze , vidime sa raz do tyzdna ( vzdialenost skoro 40km ), niekedy 2 krat do tyzdna ( ked ma jeden alebo druhy volno , raz ja k nej na nejake 2 noci idem, inokedy opacne ) a fungujeme takto uz 2 a pol roka .. a stale sa nevieme dockat na seba , clovek si viac uvedomuje tu lasku k druhemu , az ked ho nema stale pri sebekrupica_dnb napísal:a inac co si myslite o vztahu na (nie velku) dialku- 20km cca... ked sa vidite len cez vikendy a par krat do tyzdna... myslite ze moze fungovat?
-
krupica_dnb
Medium Professional
jasne jasne a zalezi to aj od toho ako dlho ste uz spolu ak len zacinate tak to asi neni dobry napadtomPD napísal:S tymto s tebou nemozem suhlasit. Ked som bol doma cez prazdniny (cca 4 mesiace) tak som bol s priatelkou kazdy den a neliezli sme si na nervy. Takze to tiez zalezi len a len od toho paru
Zalezi od veku,dajme tomu ze nad 25 ma uz clovek rozum a vztahy su pevnejsie..no ak by ste sa vidavali raz za mesiac,tak to je onicom,no ja by som tak zit nemohol,potrebujem niekoho kto je aspon z toho isteho mesta,ze potrebujes nieco,tak sa stretnete,alebo by som bol s nou co najcastejsie.Inak vztah by mohol fungovat,ale po case by sa partneri museli k sebe nastahovat 
-
r4wMUnt34q
Star
Od veku nezalezi.. Zalezi od individua.. Je pravda, ze v 25 by uz vacsina ludi mala vediet co chcu a najst si poriadneho partnera na dlhodobejsi a "pevnejsi" vztah, ale NA VEKU NEZALEZImelon napísal:Zalezi od veku,dajme tomu ze nad 25 ma uz clovek rozum a vztahy su pevnejsie..no ak by ste sa vidavali raz za mesiac,tak to je onicom,no ja by som tak zit nemohol,potrebujem niekoho kto je aspon z toho isteho mesta,ze potrebujes nieco,tak sa stretnete,alebo by som bol s nou co najcastejsie.Inak vztah by mohol fungovat,ale po case by sa partneri museli k sebe nastahovat
-
r3sp3ct
Light Professional
Takéto vzťahy nevydržia, vl. skúsenosť, môžeš milovať holku ako chceš, v mori je veľa rýb a nemôžeš stále vyťahovať prázdny háčik, nemusíš byť vôbec tým ktorý prejaví záujem o inú osobu, práve tá iná osoba môže o teba, a tým pádom ti bude lichotiť záujem o teba, nebudete ti ľahostajná, ako si môžeš byť istý tým, že budeš verný a že bude ona ? to sa nedá... každá osoba samec či samica má svoje pudy, ak holka študuje na inej škole v inom meste, býva na intráku alebo nedajbože na private raz bude mať chvíľku kedy sa jej podlomia kolená a na nejakého švárneho junáka zabudne... aj ty zabudeš na švárnu dievčinu.
-
r4wMUnt34q
Star
To asi nevieš, čo je pravá láska.. Že bez toho druhého si život nevieš predstaviť.. Už si zniem ako Te-weir3sp3ct napísal:Takéto vzťahy nevydržia, vl. skúsenosť, môžeš milovať holku ako chceš, v mori je veľa rýb a nemôžeš stále vyťahovať prázdny háčik, nemusíš byť vôbec tým ktorý prejaví záujem o inú osobu, práve tá iná osoba môže o teba, a tým pádom ti bude lichotiť záujem o teba, nebudete ti ľahostajná, ako si môžeš byť istý tým, že budeš verný a že bude ona ? to sa nedá... každá osoba samec či samica má svoje pudy, ak holka študuje na inej škole v inom meste, býva na intráku alebo nedajbože na private raz bude mať chvíľku kedy sa jej podlomia kolená a na nejakého švárneho junáka zabudne... aj ty zabudeš na švárnu dievčinu.