Error napísal:ja nie som urazeny len ked sa mi nece uz hrat tak idem het. ak ste neboli spokojny zo serverom tak ste mali vytvorit vy (sak drago )
ja som robil vcera ak si si nevsimol
edit// ale oka...mne je to tak dve tri ale ked ta vsetci prehovaraju mohol by si splnit prianie inac kazdemu co sme hrali davam + karmu lebo to bola celkom sranda
Mne je jedno aka to bude, len nech to nieje neaka velika. Ako nic proti, ale pokial sa tam mame 5 minut hladat . Najlepsie by boli neake fy_-cka. Teda, neviem ako vam, ale mne by skor vyhovovali.
nieje tu ziadna orgaizacia a este to aj strasne laguje..mapy tiez nestoja za vela(okrem aim_map, ta sa mi lubi )..
to aby tej kritiky nebolo malo inak super
kinjeril napísal:Mne je jedno aka to bude, len nech to nieje neaka velika. Ako nic proti, ale pokial sa tam mame 5 minut hladat . Najlepsie by boli neake fy_-cka. Teda, neviem ako vam, ale mne by skor vyhovovali.
sak som dal fy-cko a pripojil si sa len ty, ze ostatnym sa nedalo... toto mam ja inak:rýchlosť pripojenia max. 4096 Kbit/s pre prvých 100 MB denne, po ich vyčerpání, rýchlosť 200 Kbit/s (bez agregácie samozrejme)
edit: inak je to sranda, zajtra asi nebudem mat cas ete uvidim
cawko, sorry ja teraz nebudem hrat, lebo mam v pi*i PC, a toto pisem od kamarata Matlaka.. odpalil som graficku dokedy pride tak asi nebudem mat PC alebo tam nahodim dajaku staru grafiku...
co tak sa dohodnut, kto spravi server ??? ja by som spravil, ale neviem preco sa niektori nemozu na mna pripojit - aliasy mam porobene,tak tym to nebude.