keby si popozeral forum tak zistis,ze x1300 je v low-ende a gf6600 je este stale mainstream(aspon podla mna) - ved sme ju tu porovnavali s x1600 tak jasne ze bude lepsia... nemyslis?
Ako na tom pofrci taky most wanted alebo battle for midlle earth 2 ak to pojde medium a vyssie tak som spokojny mne netreba hry ako oblivion a stale je to lepsie ako moja radeon 9200
slavo120 napísal:Ako na tom pofrci taky most wanted alebo battle for midlle earth 2 ak to pojde medium a vyssie tak som spokojny mne netreba hry ako oblivion a stale je to lepsie ako moja radeon 9200
tak naco sa pytas na rozdiel medzi nimy? Ked si rozhodnuty pre X1300Pro?
Maki napísal:keby si popozeral forum tak zistis,ze x1300 je v low-ende a gf6600 je este stale mainstream(aspon podla mna) - ved sme ju tu porovnavali s x1600 tak jasne ze bude lepsia... nemyslis?
toto je blbosť nazakladnycch taktoch je X1300PRO o niečo rychlejšia ako 6600 (okolo 5 percent cca neviem ako to je s novymi ovladačmi). ale s taktovatelnostou je to už o niečom inom. slavo spominal že ide až na 650/900 ano ide ale oproti zakladnym taktom ktore su 600/800 to neni vyhra narast iba 50/100MHz. k hram ano fear a lotr: battle for midle earth2 pojde v pohode na medium sam som to na takich nastaveniach prešiel. čo sa tyka 6600 tak ta by mala isť pekne nataktovať a v tedy ju porazi len taky fukot (8pipiek je 8pipiek oproti 4)