APpro 1.0.6 (free); DHCP s NAT a MAC clooning??
-
Smith
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
APpro 1.0.6 (free); DHCP s NAT a MAC clooning??
Cawte, jedna otazocka, nevedel som kam to dat, ale tu to skor najdu ludia, co sa do toho vyznaju. Mno, mal som Ovisa (WL-1120AP) s gaya router firmware a vsetko ficalo v pohode. Jednoho skaredeho dna kamos surne potreboval pozicat zariadenie, tak som mu ho hodil, samozrejme mi prepalil firmware na APpro 1.0.6. Následne som toto zariadenie dostal ponuku predat za celkom dobru cenu, tak som ho pustil. Onedlho som mal uz doma druhe s ktorym problemy dovtedy neboli (a ani ich s tovarnym firmware nerobi). No ked nan nahodim APpro s DHCP serverom, MAC clooningom a NAT na LAN tak mi podaju pakety (cca 18%) a odozva siete je okolo 350ms. Moze to byt ze by 1120 nestihala? Mam za nim zapojene 4 PCs a to fakt malokedy bezia vsetky naraz.
-
To[m]aS
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Taky isty problem mam pri pouzity ovisov 1120 a 5460, spojenie skoro nejde, hodim si tam naspat Wline 4500 a ide vsetko v pohode, v tejto oblasti sa uz pohybujem dlhsie ale este som neprisiel na to co to robi... pritom ked sa z tym istym ovisom pripojim niekde inde tak to ide super, proste zakliate, zarusene 2.4Ghz