geoge046 napísal:Ja tento skolsky rok pisem monitor, a ja vobec neviem co tam bude... Hadam to budem vediet... ALE CO SI MYSLITE DOSTANE SA NIECO Z MONITORU NA INTERNET???
nie, nic, aspon dufam...doteraz sa nikdy nic nedoslalo tak by sa nemalo ani teraz
no monitor asi nieje blbost na skolu aku chcem ist beru len znamky z 9 a monitor takze ak to doserem tak som v <> s prepacenim dufam ze to nebude take tazke a ze sa bude dat radit .
No aj nas stresovali teachers ze nezvladneme a ked som povedal slovinarke ze 92% tak ju skoro vyrutilo matika uz bola o inom ale som zvedavy kedy pridaju aj prirodne vedy . On toppic neprenikne nic je to dost strazene ale ked budete odpisovat tak to strelite na 90/70 ako ja
geoge046 napísal:Túto tému som schválne zakladal, aby sa bližšie informácie o monitore mohli už od teraz podávať... Keď máte nejaké nové info treba napisať...
"dostanu" sa určite presne "overene" informacie. otazky sa nebojavili ked som ja robil monitor otazky sa neobjavili minuly rok prečo by sa mali tento?
undertaker35 napísal: ale ked budete odpisovat tak to strelite na 90/70 ako ja
mna by zaujimalo ci ucitelky davali niejaky extra pozor nato . a druha otazka co moze spravit ucitel ktory je tam a zbada ma ze si radim so sploluziak. ?
Frito22 napísal:mna by zaujimalo ci ucitelky davali niejaky extra pozor nato . a druha otazka co moze spravit ucitel ktory je tam a zbada ma ze si radim so sploluziak. ?
Extra u nas nie ale ci vychytas dobreho ucitela vraveli ze ti strhnu body ale to je strasenie kto jej o dosvedci. my sme odpisovali doslovna timova spolupraca to bola
Sak ale tento rok mate jedno ci spravite alebo nie Vraj tento rok to bude akasi "generalna" skuska novej maturity + monitor, takze aj ked nahodou sa stane, ze niekto nespravi, bude pripusteny k maturite. Ale od bud. roka, kto nespravi monitor > automaticky nepojde na maturu...
misokgb napísal:Sak ale tento rok mate jedno ci spravite alebo nie Vraj tento rok to bude akasi "generalna" skuska novej maturity + monitor, takze aj ked nahodou sa stane, ze niekto nespravi, bude pripusteny k maturite. Ale od bud. roka, kto nespravi monitor > automaticky nepojde na maturu...
co znamena nespravit monitor uteba? a to stomu maturitou mozes vysvetlit lepsie?dakujem
No tak, dnes sme písali cvičný monitor od Kompara. Bol som prekvapený niektorými otázakami "aké ľahké" a niektorými zaskočený "aké ťažké". Ak by bol takýto monitor 2007 dalo by sa to zvládnuť....
A ked to mali tak dobre zabezpecene, tak preco sa na svetlo dostala maturita minuly alebo predminuly rok????? Staci sa hacknut do ich pocitaca, a mam to mat. Ake lahke a pritom take tazke....