Ja osobne zbrane nemusím, mám pred nimi rešpekt a použitie zbrane na iný účel ako je športový a na obranu pred napr. nebezpečným zvieraťom neuznávam.
Puberťákov poprosím aby si svoje sprosté reči strčili...každý vie kde
ja pubertak nie som a zbrane oblubujem a to nie len na sportovy ucel,takze tak okrem toho na hojkovi vela dievcat nie je....eritrocit napísal:Tak ma zaujala jedna vec. Viem že mnohých zbrane fascinujú, no z väčšej časti to sú chlapi. Aký postoj máte ale vy?
Ja osobne zbrane nemusím, mám pred nimi rešpekt a použitie zbrane na iný účel ako je športový a na obranu pred napr. nebezpečným zvieraťom neuznávam.
Puberťákov poprosím aby si svoje sprosté reči strčili...každý vie kde
Aha, a ako ich ešte obľubuješ? Zabíjanie ľudí vo voľnom časeqwerty-xyz napísal:ja pubertak nie som a zbrane oblubujem a to nie len na sportovy ucel,takze tak okrem toho na hojkovi vela dievcat nie je....
ja ti dam vynimku sak ti vravim(pisem) ze na hojku moc dievcata nie su.........eritrocit napísal:Aha, a ako ich ešte obľubuješ? Zabíjanie ľudí vo voľnom časeAlebo sem tam si streliť do nejakej srnky je tiež celkom flip nie
Inak, ja neviem, ale ak si si nevšimol, pýtal som sa dievčat, a na ich názorJo, ak si hermafrodit, tak urobíme výnimku