Odber krvi a marihuana
Odber krvi a marihuana
V utorok som fajčil marihuannu a v piatok idem na priehliadku kotrá zahŕňa aj krvný odber.Môžu my pri klasickom odbere krvi zistiť prrítomnosť THC v krvi?Za odpoveď moc krát dík 
-
uelektronik
Star
http://sk.wikipedia.org/wiki/Marihuana
Takze ano, ale tie drahe testy im asi nenapadne robit, takze nie.Po vyfajčení jednej marihuanovej cigarety (joint) sa dá preukázať 40%-50% THC v bunkových membránach, po 4–8 dňoch v krvi, 10%-20% po 30 dňoch a 1% po 48–138 dňoch v tukovom tkanive a vo vlasoch. Pri pravidelnom užívaní sa účinná látka THC hromadí v organizme.
Testy na obsah THC v krvi sú náročné a drahé. Jeden test stojí približne 4 000 Sk.
-
peterkozel
Medium Professional
trava
nemusis sa bat, testy na drogy ti nebudu robit, robie to napr.pri podozreni otravou organizmu tox.latkami, tie veci ze pi vela mlieka je hlupost - mlieko neneutralizuje pritomnost thc v krvi
-
daniel.daniel
Medium Star
dovoli msi tvrdit ze oni ked ti budu robit test tak nevies aky: ak ti budu robit klasicky akoze hladina erytrocytov a podobnych srand v krvi tak jedine co ti uvidia je ze mas tam aj nejaky bordel ktory by tam rozhodne nemal byt ale co je to za latku to nezistia... ale napriklad som pocul o takych veciach, ze jednemu robili testy a zistili uplnou nahodou ze berie drogy, nahlasili na policii a tomu typkovi urobili domovu prehliadku a zistili ze je to medzinarodne hladany diler
ale to by sa ti myslim stat nemalo 
-
undertaker35
Expert
Neviem, co je voďarko, ale finske bongo je flasa plna vody, namiesto stuplu das alobal s matrosom naspodu je diera, cez ktoru voda vytece-bongo sa natiahne, potom dieru upchas prstom, ochladis dym zvysnou vodou a ..undertaker35 napísal:Finske bongo? Zeby myslis "voďárko"?![]()
No spat ku teme nezistiaaa cosi cosi to by museli byt te specialne testy inak sa to neda zistit len to neprehanaj lebo ta fotrovci nacapaju a pojdes aj na tie "specialne" testy krvy. Ja som zastial nemal tu "prilezitost" ist na take testy
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak tak... asi myslis normalne testy u doktora- to su bakterialne a mikrobiologicke testy- na zistenie pritomnosti "bacilov:D" a potom zlozky krvi- krvinky apod... plazma, mozno niektore prvky v organizme ako zelezo apod.... - nic z tohto ani len nenapovie o pritomnosti THC ani inych drog v organizme...
To by ti museli robit specialne toxikologicke testy- tie sa robia skoro vzdy mocom- tam ti zistia THC tak do par dni, podla toho ako casto hulis. Krvou ju robia vacsinou len pri akutnych pripadoch- napr. moznost ze si sa otravil hubami, ked ta privezu do nemocnice napr. po havarii a tak....
po dlhsej dobe ti zistia iba z vlasov- najblizsie v Rakusku myslim a na cenu testu sa ma ani nepytaj. Taze ziadne strachy
To by ti museli robit specialne toxikologicke testy- tie sa robia skoro vzdy mocom- tam ti zistia THC tak do par dni, podla toho ako casto hulis. Krvou ju robia vacsinou len pri akutnych pripadoch- napr. moznost ze si sa otravil hubami, ked ta privezu do nemocnice napr. po havarii a tak....
po dlhsej dobe ti zistia iba z vlasov- najblizsie v Rakusku myslim a na cenu testu sa ma ani nepytaj. Taze ziadne strachy
-
peterkozel
Medium Professional
thc
sa opakujem,fakt sa nemusis bat,thc v krvi ci moci je mozne zistit pomocou specialnych testov,napr.pri podozreni na otravu tox.latkami, robim v zdravotnicstve takze to nieje vymysel,tiez som mal podobne obavi ale v pohode,inak po case uvidisco sa tyka drog ze ta to prestane zaujmat/len v tom pripade ze nezacnes brat intravenozne sracky/,trava je vcelku dobra skusenost,hmm stou vecou ze nech si hovori kdochce co chce po dlhsom huleni/niekolko rokov/zacnes mat chut na nieco silnejsie tak si davaj pozor,zalezi dost od party v ktorej si,od kamosov...