PUK Kod

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
System99
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

PUK Kod

Príspevok od používateľa System99 »

Da sa niako zistit puk kod ku karte???alebo neni na to niaky program??lebo som v zahranici a nemam si ako zistit puk kod na svoju kartu.....
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Re: PUK Kod

Príspevok od používateľa ob3l1x »

System99 napísal:Da sa niako zistit puk kod ku karte???alebo neni na to niaky program??lebo som v zahranici a nemam si ako zistit puk kod na svoju kartu.....
myslim ze to nie je mozne ... budes si ho musiet nejak zohnat nech ti ho niekto posle sms or tak ... or kup new kartu ine nezostava ...
pán Kolpert
Amateur
Amateur

Re: PUK Kod

Príspevok od používateľa pán Kolpert »

System99 napísal:Da sa niako zistit puk kod ku karte???alebo neni na to niaky program??lebo som v zahranici a nemam si ako zistit puk kod na svoju kartu.....
Dá sa to(ale neviem vlastne či ešte stále). Kamarátovi sa toto isté stalo pred rokom a išiel do T-mobilu čo je na SNP, no a tam zaplatil za zistenie PUK kódu 100sk a bolo po probléme...
enigma
Novice
Novice

Príspevok od používateľa enigma »

máš primu alebo paušál? alebo t-mobile? v Orange ti na primu puk nepovedia, je v balíčku a nedá sa generovať, na paušál ti ho vygenerujú za 100Sk....inak sa k nemu nedostanes :)
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

mam taky problem,3 krat som zdal nespravny PIN kod a pise mi ze mam zadat PUK,lenze ten ja nemam uz velmi dlho
mam T-mobile ale simku na kredit,zistia mi v t-mobile ten puk kod ci to funguje iba na pausal?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Len tak pre vasu informaciu , on je v zahranici :!: Neviem ako to je s puk kodom ked mas SK kartu a si UK . Skus zajst Do t-mobilu v uk alebo nieco podobne partnerske , s tvojou sietou...
Napísať odpoveď