ImTOO 3GP Video Converter-nejde zvuk
-
osvaldo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ImTOO 3GP Video Converter-nejde zvuk
mam program ImTOO 3GP Video Converter a ked preconvertujem video co ma asi 1,2 gb , zmesi sa to asi na 150mb ale nejde zvuk...
mate nejake riešenie ???
dikes
mate nejake riešenie ???
dikes
Re: ImTOO 3GP Video Converter-nejde zvuk
Aky mas telefon? Nejde zvuk uz v PC, ci v PC ide a nejde v telefone?
-
Cenayus
Medium Professional
ja by osm ti navrhol mpegable X4 live v tomto sofkitu su uplne vsetko moizes nastavit kazdy detail atak mozes mat max. kvalitu videa a tiez zvuk max kvalitny(kazdy telefon ma nejake obmedzenie na kvalitu takze ak si najdes parametre pre svoj mobil bude viac nez spokjojny ako ja)
odksusane na Sagem MY501c a to je uz co povedat:-) kvalitu mam fajnu a vpohode mozem pozerat filmy na nom:-)
odksusane na Sagem MY501c a to je uz co povedat:-) kvalitu mam fajnu a vpohode mozem pozerat filmy na nom:-)
-
juslik
King
ale sak to je len prehravac ..nainstaloval som si to a nic take na convert tam niejeCenayus napísal:ja by osm ti navrhol mpegable X4 live v tomto sofkitu su uplne vsetko moizes nastavit kazdy detail atak mozes mat max. kvalitu videa a tiez zvuk max kvalitny(kazdy telefon ma nejake obmedzenie na kvalitu takze ak si najdes parametre pre svoj mobil bude viac nez spokjojny ako ja)