Ja sa priklanam k tvojmu nazoru ale mam kamarata co to tak spravil a chodia dodnes spolupinco napísal:aj keby si bol najvacsi borec na svete, tak na toto by zenska neskocila nikdy.
Ako oslovit babu v buse
-
r4wMUnt34q
Star
No zavisi od toho, ako to dotycna zoberespiro napísal:toto fakt podla man nevyjde
-
r4wMUnt34q
Star
-
Spiro
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
r4wMUnt34q
Star
Ale prestan.. Na kamosa sa vy$er.. Moze ti ju prebrat niekto iny dokym sa ty rozhodnes.. Nad tym si neuvazoval ?spiro napísal:no ako sa to vezme lebo ja by som ju oslovil ale ves ked je obkolesena s priatelmi a moji kamosy su obcas nechapavy tak sa k tomu nedostanem lebo take veci nejak nemam chut robit ked zamnou stoji kamos ktory je ako dost primitiv na taketo veci a spravyl by nejku hlupost jak ho poznam
takze radsej asi pockam kym ju stretnem v buse samu staci ked bude sama sediet
to bude stacit
-
Runes
Addict
jaaaj lolko sak ked tam je kamos tak o vyuzi pripadne neni tam tlacenica tam zadri daku blbost ako ja dako nenadvazujem kontakty ale ked poviem daku hlupost tak vidim na dost babach ze by v poho sli do konverzacie sak s daktorimi sa aj porozpravam ale necem ani cislo ani nic len ze caf a idem fuc napr aj dneska mal som pukance som to chaloval tam a holka vedla mna tak som ponukol hehe sa usmiala nezobrala a v poho sa dalo kecat na zastavke som vystupil ze caf usmial a sel dom
-
Shark NX
Addict
Mne sa asi pred rokom stalo take nieco ze som pravidelne stretaval prekrasnu babu v buse a vzdy sme na seba pozerali .... asi po tyzdni pravidelneho stretavania v autobuse som sa z kamosom na tu temu v buse rozpraval a jak ma pocula taka starsia pani co sedela vedla mna tak mi dala do ruky ruzu a ze mam to skusit ... tak mi to nedalo siel som az na zastavku kde vystupila ... pribehol som za nou oslovil dal ruzu ... lenze vdaka stresu som sa tak rostriasol ze si asi nieco pomyslela podakovala odisla a uz som ju nikdy nevidel
tak to si pokaslal... ja by som to uz v takej situaciu uhral a ak nie tak by som sa dal prejst najblizsim bussomShark NX napísal:Mne sa asi pred rokom stalo take nieco ze som pravidelne stretaval prekrasnu babu v buse a vzdy sme na seba pozerali .... asi po tyzdni pravidelneho stretavania v autobuse som sa z kamosom na tu temu v buse rozpraval a jak ma pocula taka starsia pani co sedela vedla mna tak mi dala do ruky ruzu a ze mam to skusit ... tak mi to nedalo siel som az na zastavku kde vystupila ... pribehol som za nou oslovil dal ruzu ... lenze vdaka stresu som sa tak rostriasol ze si asi nieco pomyslela podakovala odisla a uz som ju nikdy nevidel
ako zas som to nemyslel normalne ale neivem keby som do toho isiel tak to musi klapnut inacShark NX napísal:Clovek sa uci na chybach mrzelo ma to ze to takto dopadlo ale co mas robit ... rozhodne by som sa nehadzal pod autobus ... Mohla to pochopit ... ze chalan je vystresovany ... no ale nevadi kazdy sme nejaky ... mozno jej to v tom momente nedoslo ...
-
Kamosko
Medium Expert
Teraz chodi chuderka koli tebe druhym busomShark NX napísal:Mne sa asi pred rokom stalo take nieco ze som pravidelne stretaval prekrasnu babu v buse a vzdy sme na seba pozerali .... asi po tyzdni pravidelneho stretavania v autobuse som sa z kamosom na tu temu v buse rozpraval a jak ma pocula taka starsia pani co sedela vedla mna tak mi dala do ruky ruzu a ze mam to skusit ... tak mi to nedalo siel som az na zastavku kde vystupila ... pribehol som za nou oslovil dal ruzu ... lenze vdaka stresu som sa tak rostriasol ze si asi nieco pomyslela podakovala odisla a uz som ju nikdy nevidel
Re: Ako oslovit babu v bus
no fakt, najlepšie je ísť na ňu vtipomDerek napísal:Ked chodim do skoly skoro vzdy vydim jednu babu a ona si vsimla ze sa na nu sem tam pozrem a mna nikdy nenapadne co jej povedat ked sa chcem prihovorit ked bude sediet sama tak by som si chcel sadnut k nej a prihovorit ale nma nic nenapada ona vystupuje na tej istej zastavke co ja.Tak piste ako by som sa mohol k nej prihovorit a nezabudajte ze ju stretnem len rano ked ide v autobuse.
"Slečna, závidím tomu autobusárovi.. (Prečo?) Aj ja by som vás chcel niekedy zviez(s)ť "