Veľmi dobrá muzička, hl. na depresiu, prvý krát ma oslovili v OST k filmu Cruel Intentions, song Every You Every Me bol ppči
Placebo
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Placebo
Poznáte ich, páčia sa vám ? Máte obľúbený song ?
Veľmi dobrá muzička, hl. na depresiu, prvý krát ma oslovili v OST k filmu Cruel Intentions, song Every You Every Me bol ppči
neskôr prerobená vec od The Pixies, song Where Is My Mind, niečo nádherné... Milujem Ostrovnú (Anglickú, Írsku a pod...) muziku.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
metal4ever
Amateur
-
Natalie_Kills
Novice
hell yeah
jaska naj song je without you I'm nothing s Davidom Bowiem 
-
audiotrack
VIP
Re: hell yeah
tak to hej, Without you I'm nothing sa im fakt vydarilaNatalie_Kills napísal:jaska naj song je without you I'm nothing s Davidom Bowiem
-
Vesper
Professional
Re: Placebo
ja zase keby som ich dlhsie pocuval tak ma depka asi chyti, niezeby to bolo nejake moc depresivne ale ta monotonnost a nenapaditost cloveka nusi ubijat... obcas sa najde aj nejaky svetlejsi moment ale dalo by sa povedat ze dost shitr3sp3ct napísal:Poznáte ich, páčia sa vám ? Máte obľúbený song ?
Veľmi dobrá muzička, hl. na depresiu, prvý krát ma oslovili v OST k filmu Cruel Intentions, song Every You Every Me bol ppčineskôr prerobená vec od The Pixies, song Where Is My Mind, niečo nádherné... Milujem Ostrovnú (Anglickú, Írsku a pod...) muziku.
uplne ze nemozem z tejto cover verzie Placebo - Running up that hill
Jedna z najoblubenejsich kapiel, ak nie dokonca moja uplne NAJ. A pritom tento styl hudby sledujem skor okrajovo. No staci mrknut do mojho last.fm
http://www.last.fm/user/kej_six
A najoblubenejsi track? Urcite Special Needs aj s tym nenormalne dobrym klipom:
A najoblubenejsi track? Urcite Special Needs aj s tym nenormalne dobrym klipom:
-
tereza
Medium Star
co? iba dve strany? hanbite sa 
Brian Molko je strasne charizmaticky posobiaci clovek a ma lahko spoznatelny hlas, taky trochu divny, ale mne sa velmi paci. Placebo je uplne najsamlepsia skupina
a mam velmi rada pesnicky Blind, Special K, Slackerbitch, Bigmouth strikes again, velmi sa mi pacia gitary vo Without you I'm nothing
a aj Bitter end, Special needs... aa je toho vela, proste fakt pocuvatelna skupina 
// + I know
// a d
// + Bruise Pristine - lebo to niekedy znie ako Christine
Brian Molko je strasne charizmaticky posobiaci clovek a ma lahko spoznatelny hlas, taky trochu divny, ale mne sa velmi paci. Placebo je uplne najsamlepsia skupina
// + I know
// a d
// + Bruise Pristine - lebo to niekedy znie ako Christine