Cafte stala sa taka vec, ze nasa fyzikarka v piatok cestuje dakde do prdele a tym padom nemame 6. a 7. hodinu(fyzikalne labakY). Nieje to oficialna zmena rozvrhu (ktovie ci niekto o tom vobec niekto z kompetentnych vie). No a zabila ze si ich nahradime v stredu nevim kolkeho novembra.
Chcel by som vediet ze ci ako student musim byt pritomny na tejto kvazy hodine or ci ona ma pravo si bars ako bez oficialnej zmeny rozvrhu od zastupcu skoly rozhadzovat hodiny hore-dole alebo ak tam nebudem ci mi hrozia nejake postihy...
prosim vas o dake seriozne "zakony" ja neviem trebars z ministerstva skolstva ci ak je to blbost tak aspon z vlastnych skusenosti alebo vedomosti dik
u nas na gympli sa to tiez obcas stava. vsak ak vam odpadne 6 a 7 a pojdete domov v piatok tak to nieje az take zle potom si ju nahradite inokedy a na takych nahradenych labakoch nas vzdy pustali skor.
Slayter napísal:kludne pravo ma :::... nam to robia ucitelia bezne na Gympli
ved nam tiez robia zmeny rozvrhu a su na oznamoch kazdy den nove zmeny rozvrhu no tato fyzika tam není(chyba sa nestala) a ked sme jej to povedali ze co teda je zmena ci neni. Ona ze: "je je ze to si len tak my nahradime." tak ja neviem
a kamos ma vtedy uz kruzok (lebo sak rozvrh mame nato aby sme vedeli kedy koncime) a ona ze pokial sa ti da tak tu budes a potom pojdes...no ani ospravedlnenku ani nic ona robi dake zmatky 4achre machre ne??
sak ide len o nahradenie hodin ktore by ste mali mat v piatok na iny den, a ci o tom niekto vie z vedenia? myslis ze by vas ucila zadarmo tie dve hodiny? ..
daniel.daniel napísal:u nas na gympli sa to tiez obcas stava. vsak ak vam odpadne 6 a 7 a pojdete domov v piatok tak to nieje az take zle potom si ju nahradite inokedy a na takych nahradenych labakoch nas vzdy pustali skor.
hej len u nas sa to este nestalo bud odpadla alebo bola.... a ide o to ze ja vtedy uz tiez nieco mam len to nieje kruzkoveho charakteru a pochybujem ze mi uzna ze je to dolezite(ale pre mna to je dolezite) kua..
chod za riaditelom a povedz, ze fyzikarka chce zdrhnut a nahradit hodiny iny den, ale ty mas nieco dolezite (co? to nemusi nikoho zaujimat, ak neprejde toto povedz, ze stara mama oslavuje 80 rokov a cestujes niekam do prdele). Robil som to stale a ak ma nikto nechcel pustit domov, aj tak som odisiel a ospravedlnenku mi napisali rodicia alebo som vytlacil...
Jednoduche. V piatok chod namiesto labakov domov a pochybujem, ze tam niekto ostane, takze ked bude zle tak bud ticho a tí hadavesi si to zlyznu (tod moja metoda ) A ak v stredu neviemkolkatehonovembra si daj blic alebo ked tam mas nieco, co ti lekar/fotrovci ospravedlnia, tak sa nad tym ani nezastavuj..
-Vytahovat nejake vyssie pravomoci (ministerstva nebodaj ustavu) nema zmysel, profaci budu vzdy stat jeden za druhym a maximalne si to u nich poseres.
povies ze nemozes. ked sa opyta co mas tak jej slusne naznac ze to nie je jej vec.
Ty mas svoj rozvrh hodin a ty sa ho budes drzat. bodka. viac by som sa nebavil. pokojne nech strasi ze zavola rodicom...
Ked budes vyskakovat, zbytocne si skomplikujes situaciu na konci roka. Pochybujem, ze ti tam pomoze nejaka demokracia, ked ta bude naschval skusat z najtazsich veci, ktore by si akoze mal vediet...za jeden nahradeny labak to nestoji
hej hej to by mozno preslo ale na zakladke...
u nas pani pi*a riaditelka zaviedla tzv. slovnicky..to su slovnicky okolo ktorych je tolko pi*ovin napr. ospravedlnenie vopred 24 hodin. potom potvrdenku od lekara doniest do 48 hodin.. nemozes vlepovat ospravedlnenky(v mojom pripade ZUS taze zhanam peciatky jak u debilov ) a nebr. ->rodic ta moze uvolnit 5 krat do roka!!!!<-
uvidime skusim najskor po dobrom a ak ne tak 2 neospravedlne su v poho, minuly skolsky rok som nedoniesol do 48 hodin slovnicek a mal som 3 neospravednene jediny na skole myslim
treba mlčať a nevyskakovať, neodlišovať sa od ostatných, byť súčasťou stáda - ak sa chce niekto oháňať na strednej škole nejakými právami, tak to vždy skončí v neprospech študenta. učitelia držia spolu, riaditeľ verí vždy výhradne študentovmu oponentovi. - takto to jednoducho je, a kto sa s tým nezmieri, bude sa mu ťažko na tej škole žiť
dawo napísal:
uvidime skusim najskor po dobrom a ak ne tak 2 neospravedlne su v poho, minuly skolsky rok som nedoniesol do 48 hodin slovnicek a mal som 3 neospravednene jediny na skole myslim
to je este v pohode kamos mal 80 ospravedlnenych a 70 neospravedlnenych a dostal iba 2 zo spravania a to niesme na nejakej obycajnej skole ako strojare.
daniel.daniel napísal:to je este v pohode kamos mal 80 ospravedlnenych a 70 neospravedlnenych a dostal iba 2 zo spravania a to niesme na nejakej obycajnej skole ako strojare.
daniel.daniel napísal:to je este v pohode kamos mal 80 ospravedlnenych a 70 neospravedlnenych a dostal iba 2 zo spravania a to niesme na nejakej obycajnej skole ako strojare.
ja som mal v 4 rocniku na Strednej na konci 25 a dali mi dvojku , ale co bolo funny , ze kamarat odvedla z triedy mal 172 hodin neospravedlnenych a jeho triedny ( alkoholik uz som ho tu aj spominal ) mu dal jednotku zo spravania