gg
firefox a free dovnload manager
vie mi niekdo poradit ako integrovat fdm do firefoxu?
musis pouzit plugin flashgot: http://www.flashgot.net/
MOZZILA FIREFOX ZÁLOŽKY
caute mam dost velky problem... zapol som pocitac a spustil firefox... idem do zaloziek a oni prazdne.... mal som tam velmi vela dolezitych veci... neviete kam sa mohli stratit???nemohli len tak zmyznut... virus nemam a restartovat comp som uz skusal.... diky
Re: MOZZILA FIREFOX ZÁLOŽKY
U mna je to C:\Documents and settings\USER\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\*.default\bookmarkbackups\B3rET napísal:caute mam dost velky problem... zapol som pocitac a spustil firefox... idem do zaloziek a oni prazdne.... mal som tam velmi vela dolezitych veci... neviete kam sa mohli stratit???nemohli len tak zmyznut... virus nemam a restartovat comp som uz skusal.... diky
...bookmarkbackups contains bookmarks-(date).html files (daily rotating backups of bookmarks.html).
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: MOZZILA FIREFOX ZÁLOŽKY
no mne zmizli ked sa aktualizovalB3rET napísal:caute mam dost velky problem... zapol som pocitac a spustil firefox... idem do zaloziek a oni prazdne.... mal som tam velmi vela dolezitych veci... neviete kam sa mohli stratit???nemohli len tak zmyznut... virus nemam a restartovat comp som uz skusal.... diky
Problem s Mozilla Firefox
Mam Firefox a zacalo mi pri otvarani neakych stranok naskakovat neake cinske znaky.Nod32 mi ziadny vir nenasiel.Cim to moze byt? Crying or Very
// Nabuduce uvadzaj konkretny nazov temy- konkretny problem. Upravil Tomasito
// Nabuduce uvadzaj konkretny nazov temy- konkretny problem. Upravil Tomasito
-
masterdead
SysAdmin
no podla vsetko je to nejaky typ spywaru
mal som cosi podobne je treba medzi procesmi pomocou hijackthis programu identifikovat subor a potom ho skusit fixnut alebo natvrdo vymazat ale k tomu bude treba na 100% pouzit unlocker
http://hijackthis.de/cz
http://hijackthis.de/cz
ja by som skusil jednu vec a to toto :
Start / Spustit :
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p
a tam si vytvor novy profil a pusti si firefox v novom profile a skus ist na niektore stranky na ktorych ti ukazuje tie cinske znaky ci ti ich bude tiez ukazovat ...
tymto vlastne vytvoris uplne novy profil s cistym firefoxom kde nebudu ziadne rozsirenia ani nic.
Start / Spustit :
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p
a tam si vytvor novy profil a pusti si firefox v novom profile a skus ist na niektore stranky na ktorych ti ukazuje tie cinske znaky ci ti ich bude tiez ukazovat ...
tymto vlastne vytvoris uplne novy profil s cistym firefoxom kde nebudu ziadne rozsirenia ani nic.
-
Marko5211
Medium Professional
Mozzila firefox a aktualizacie winu pada...
Zdravim mam taky problem ked idem cez firefox na net tak mi zamrzne cely PC ...pomoze jedine tvrdy restart...myslite ze to moze byt aktualizaciami od winu...ozaj predtym som skusil mozzila 2 a tam to zacalo mrznut preinstaloval som na 15 a aj tak mrzne no najcastejsie pri starte downloadu... co s tym moze byt?
Dikes
Dikes
Firefox 2
Z domacej stranky firefoxu som stiahol Firefox 2.
Chcel som len tak otestovat avsak po nainstalovani...
Ked som zapol operu alebo internet explorer mi zacali vyskakovat okna s reklamami.
i need help !
Zebi to bol virus ?
Zrobil som kontrolu s nodkou a tiez spy emergency a naslo mi par virusov ale tie som odstranil a tie okna nadalej vyskakuju.
i need help !
Chcel som len tak otestovat avsak po nainstalovani...
Ked som zapol operu alebo internet explorer mi zacali vyskakovat okna s reklamami.
i need help !
Zebi to bol virus ?
Zrobil som kontrolu s nodkou a tiez spy emergency a naslo mi par virusov ale tie som odstranil a tie okna nadalej vyskakuju.
i need help !
-
nejakymarko
Addict
-
shanoy
Star
jj ale mozno mas v kompe nejake spyware a adware..skus pouzit ad-aware alebo spybot search&destrid mozno pomoze..stiahnes ich z: stahuj.cz a su freewareSkolacik napísal:nebute to len tym ze sa ti nejakym sposobom odblokovali POP-UP okna? newiem cim to moze byt ale najprv by som skusil pozriet na toto.
FIrefox + vyskakovani oken IE
Problem je takovej...vzdy kdyz otevru novej okno FF automaticky se otevre okne IE s nejakou reklamou...FF je nastaven jako vychozi...netusim proc se tohle deje...diky za rady