battlefield 2142

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Paul
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Paul »

p4ra: skús v nastavení zvuku vypnúť EAX, VoiceIP a prepnúť zvuk z Hardware na Software.

Tak ako je to tu na screenshote:

Kód: Vybrať všetko

http://img134.imageshack.us/img134/9080/2142helplb3.jpg
+ môžeš skúsiť nainštalovať patch. Mne pomohlo vypnutie EAXu a nainštalovanie októbrových DirectX 9.0c. :)
icecube
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa icecube »

Gusttafa napísal:Inaaaaaaac matu uz niekdo plnu??????????ak nie a chceli by ste dam link na torrent....
paneboze neee alphu hrame.. odkial si zohnal torrent???! :roll:
Solid_Snake
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Solid_Snake »

p4ra napísal:Tak som si aj ja stiahol z SK-CZ tuto hru, ze si vyskusam. Vsetko nainstalovane, nakonfigurovane podla navodu od ludi z Razor1911. Hru zapnem, nastavim si mapu, atd. Loading prejde, ale akonahle si mam zvolit jednotku alebo, ked si aj zvolim, tak po par sekundach mam error, kt. je pod textom v prilohe. Vie mi niekto povedat preco prosim? Trosku k mojej konfiguracii:

CPU: Athlon 64
RAM: 2GB
AGP: 6600 GT
DirectX: 9.0c Oct 2006
AGP nVIDIA driver: 91.47

Bol by som vdacny, ak by mi niekto povedal, ako moj problem riesit. Tip, ako preinstaluj Windows nema ziadny zmysel, kedze Windows je cisty.
Mne toto robilo pri deme, ale vypísalo mi to až po chvíli, alebo keď ma prvý krát zabili ! My to robilo iba na serveroch kde bol punkbuster alebo sluchátka
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Paul napísal:p4ra: skús v nastavení zvuku vypnúť EAX, VoiceIP a prepnúť zvuk z Hardware na Software.

Tak ako je to tu na screenshote:

http://img134.imageshack.us/img134/9080/2142helplb3.jpg
+ môžeš skúsiť nainštalovať patch. Mne pomohlo vypnutie EAXu a nainštalovanie októbrových DirectX 9.0c. :)
OKi, skusim a dam vediet. Rad sa potom pripojim k vam na Hamachi. ;)

EDIT: Ano, vyzera to, ze to ide. Dakujem velmi pekne. + karma pre teba.
Solid_Snake
Medium Expert
Medium Expert

p4ra napísal:OKi, skusim a dam vediet. Rad sa potom pripojim k vam na Hamachi. ;)
Tento postup mi pomohol aj v deme ! Teraz ma to už nevyhadzuje odtiaľ ! Díky moc !

Ako mám spustiť hru aby som mohl hrať cez hamachi ? Cez play online ?
novama
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa novama »

chtel sem se zeptat neudela se naka stranka kde budou nase hodnosti a tak nekde sem to videl pls kod me pouci psl pls pls ale nenadavat
m1ke
Novice
Novice

Príspevok od používateľa m1ke »

Cafte mne zas robi toto :? uz mam acout len mi pise ze niesom pripojeny na internet
Solid_Snake
Medium Expert
Medium Expert

m1ke napísal:Cafte mne zas robi toto :? uz mam acout len mi pise ze niesom pripojeny na internet
Ono ti to má vypísať, že si offline ! Je to crack, takže sa to nedá hrať cez net !
Solid_Snake
Medium Expert
Medium Expert

Tu je ďalšia hamachi sieť pre 2142

http://rapidshare.com/files/213600/HG-BF_2142.hamachi.html
A poradte mi ako to spustiť cez hamachi !!!
m1ke
Novice
Novice

Solid_Snake napísal:Tu je ďalšia hamachi sieť pre 2142

http://rapidshare.com/files/213600/HG-BF_2142.hamachi.html
A poradte mi ako to spustiť cez hamachi !!!

http://www.zive.sk/h/Poradca/AR.asp?ARI=118800&CAI=2222
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

vas bavi ta hra?podla mna dobra hlupost ked uz tak stary dobry batleffield 2 :)
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

kto chce hravat cez hamachi nech mi napise ss
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Takže zo siete BF2142_Hojko.com som povyhadzoval všetkých userov. Kto chce, nech sa dnes pripojí a môžeme zahrať, čiže sieť je momentálne prádzna.

Sieť: BF2142_Hojko.com
Pass: hojko

Predpokladaný čas hrania: 16:30 až 17:00, poprípade sa dohodneme.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

hezo napísal:Takže zo siete BF2142_Hojko.com som povyhadzoval všetkých userov. Kto chce, nech sa dnes pripojí a môžeme zahrať, čiže sieť je momentálne prádzna.

Sieť: BF2142_Hojko.com
Pass: hojko

Predpokladaný čas hrania: 16:30 až 17:00, poprípade sa dohodneme.
naco vsetkych vyhadzujes ? :roll:
siet je plna iba ked vseci hraju pokial viem .
a ked tam nikto nehra tak sa mozu stale napaj novy ludia k sieti . oprav ma ,ked sa milym.
ale uplne stacia 2 siete ta co som vytvoril ja a ta co ty . stacia ! ! !
su V Mojom prvom prispevku .
/a vsetkyc ostatne informacie mate na hamachi
http://www.hamachi-games.sk/old/sk/index.php?page=2
staci ak sa pripojite do siete a nasledne si iba pustite hru a zvolite multiplayer a pripojite sa na server je to take tazke? :!:
a ked tam ziaden server nieje tak si ho vytvorite je to take tazke? :!:
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

->slavo<- napísal:naco vsetkych vyhadzujes ? :roll:
siet je plna iba ked vseci hraju pokial viem .
a ked tam nikto nehra tak sa mozu stale napaj novy ludia k sieti . oprav ma ,ked sa milym.
ale uplne stacia 2 siete ta co som vytvoril ja a ta co ty . stacia ! ! !
su V Mojom prvom prispevku .
/a vsetkyc ostatne informacie mate na hamachi
http://www.hamachi-games.sk/old/sk/index.php?page=2
staci ak sa pripojite do siete a nasledne si iba pustite hru a zvolite multiplayer a pripojite sa na server je to take tazke? :!:
a ked tam ziaden server nieje tak si ho vytvorite je to take tazke? :!:
Nevem ako to presne je, ale nerad by som tam mal neaktivnych, co momentalne vsetci su. Sak sa zobudte uz konecne a bude kcete hrat alebo nie, a nie aby som sa tam nahanal len ja s Jokerom :evil:
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ked sa niekto napoji na hamachi siet tak tam zabera jedno miesto zo 16 stale az pokial sa nerozhodne ze siet opusti...ale nanestastie su aj ludia ktori sa tam prihlasia raz a hamachi si uz viac nezapnu potom tam to miesto drzia zbytocne tak preto si myslim ze je dobre raz za cas vykopnut neaktivnych...
Solid_Snake
Medium Expert
Medium Expert

A teraz jedna dobrá správička :)
When you copy the DEMO BF2142.exe over the original or the cracked Razor1911 (doesn't matter really) BF2142.exe the game will load just as usual. It loads the full game, not the demo. It doesn't check any serials, AND it connects to the internet. However, it doesn't display any servers, but you can type in the IP of any server though. The problem is that when you connect is says you client is older than the server. Obvious. EA released a Patch v1.01 the same day they released the game. When you apply the patch, it patches the BF2142.exe file. Now it asks you to insert the disk, probably would be offline, etc. So it seems pretty easy, since the DEMO exe worked, just crack the patched exe with the "contents" of the DEMO exe. It's harder than it sounds, I know, but it is possible. Some of the Groups should be able to do this, as they have experience in this. Hopefully, someone will be able to do this.

By the way, when you copy the DEMO exe over the original, there is a "cracked" server with all the maps. Thei
[19:29:30] >> r IP is 69.88.152.88 Port 16567. Try it.
m1ke
Novice
Novice

prelozit pls
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

m1ke napísal:prelozit pls
No skusim :)
Solid_Snake napísal:A teraz jedna dobrá správička :)
When you copy the DEMO BF2142.exe over the original or the cracked Razor1911 (doesn't matter really) BF2142.exe the game will load just as usual. It loads the full game, not the demo. It doesn't check any serials, AND it connects to the internet. However, it doesn't display any servers, but you can type in the IP of any server though. The problem is that when you connect is says you client is older than the server. Obvious. EA released a Patch v1.01 the same day they released the game. When you apply the patch, it patches the BF2142.exe file. Now it asks you to insert the disk, probably would be offline, etc. So it seems pretty easy, since the DEMO exe worked, just crack the patched exe with the "contents" of the DEMO exe. It's harder than it sounds, I know, but it is possible. Some of the Groups should be able to do this, as they have experience in this. Hopefully, someone will be able to do this.

By the way, when you copy the DEMO exe over the original, there is a "cracked" server with all the maps. Thei
[19:29:30] >> r IP is 69.88.152.88 Port 16567. Try it.
Ked prekopirujes BF2142.exe z dema na miesto originalneho alebo od razora cracknuteho BF2142.exe tak hra sa nalouduje ako zvycajne. Nalouduje plnu hru, nie demo. Nekontroluje ziadny CD key a je pripojena na net. Avsak nezobrazuje ziadne servre ale je mozne napisat IP adresu hocijakeho serveru. Problem je ze ked sa pripojis tak ti vypise ze klient je starsi ako server. EA vydala patch v1.01 rovnaky den ako vysla hra. Ked pouzijes patch, patchnes BF2142.exe subor. Teraz zase pyta disk, pravdepodobne by bol offline atd. Takze to vyzera celkom lahko odkedy funguje Demo BF2142.exe. Staci cracknut patchnuty BF2142.exe demovym BF2142.exe. Je to tazsie ako to znie, ja viem, ale je to mozne. Niektore skupiny ludi to mozu vediet spravit ak s tym uz maju skusenosti.
Dufam ze sa to niekomu podari.
Mimochodom ked kde zkopirujete Demo BF2142.exe na miesto originalneho tak jeden cracnuty server so vsetkymi mapamy je: 69.88.152.88 Port 16567 Skuste to.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

tak toto je bomba 8)
uz uz dajte na lamky ten exe subor z dema pls.
cchem to vyskusat :)
Napísať odpoveď