jj...a je len dodám (aby linkman chápal), že je to preto ak by náhodou niekto na tvoj príspevok reagoval a ty ho zmažeš stratil by ten druhý príspevok zmysel...preto sa dá zmazať len vždy posledný príspevok
bax napísal:jj...a je len dodám (aby linkman chápal), že je to preto ak by náhodou niekto na tvoj príspevok reagoval a ty ho zmažeš stratil by ten druhý príspevok zmysel...preto sa dá zmazať len vždy posledný príspevok
tu vôbec nejde o zmyselnosť/nezmyselnosť konverzácie. Keby ju chcem spraviť nezmyselnou, tak svoj predchádzajúci príspevok namiesto zmazanie zeditujem a vymažem (nechám napríklad len bodku, lebo prázdny post tuším nevezme). Ide o to, aby v db nevznikla "medzera" s prazdnym záznamom keďže každý príspevok je indexovaný
aha tak sorry...ale ináč vieš ako..,.keď zeedituješ príspevok je o tom záznam v podobe príspevok naposledy upravil ten a ten a o tej a tej...ináč tuším, že keď použiješ enter alebo medzerník, tak ti to vezme...a predsa enter a medzerník sú menej viditeľné ako bodka...a navyše potom by každý normálny user zistil, že niečo nie je s kostolným poriadkom
ale potom nechápem tomu, prečo moderátory potom môžu mazať staršie príspevky (a nielen ich upravovať...)...potom sa ako nerobí diera v databáze?
hmm uz ich vidim dosť divné....neviem čim to bolo pozatvaral som všetky stranky v opere, potom znova otvoril hojko.com a su tam...
Sorry chyba bola niekde u mňa...
Lord_3D napísal:hmm uz ich vidim dosť divné....neviem čim to bolo pozatvaral som všetky stranky v opere, potom znova otvoril hojko.com a su tam...
Sorry chyba bola niekde u mňa...
presne to bolo aj u mna ked som zalozil temu kde zmizla diskusia Pripomienky a nvrhy....bol som na nete v skole a za bo*a som ju nevedel najst.....chcel som spravit aj screen ale uz om odchadzal z hodiny ked som si to vsimol a nestihol som....a prve co som doma pozrel ze ci tam tema je a sup bola tam....nechapem
zuzkazuzka napísal:cookies mam stale povolene a aj tak mi to nefunguje.
Tento problem som mal aj ja na IE7 ale moc mi to neprekazalo, kedze pouzivam operu.. Odvtedy som preistaloval win /s nim aj IE 7/ no neviem, ci problem pretrvava, zistim, napisem. Mozno to bude v prehliadaci