Diskoteky
dal si im pekneTraktorista napísal:presne tak!!!
necem byt zly, ale setci co tu kydate, tak sa stavim ze drviva vacsina (DV, déé véé) z vas chodi prexlastat vecer do krcmy (utesenie ega ze uz na to mate vek, t.j. nad 20) a maximalne tak idete okolo nejakej diskoteky, a si poviete ze radsej xlastat, bo na diskoteke same deti,..
jo presne toto iste sa mi staloZHNiLa_KaCHNa napísal:dnes som bol prvykrat na diskoteke (cielene) v jednom "klube" a zavolalo ma dievca tancovat... pomaly song siel... asi minutu som tancoval potom som si utvrdil tezu ze disko nie je pre mna a som doma
diskoteky nemusim...
-
lekoklatik
VIP
Ani ja ako fanusik elektronickej hudby toto neriesim, staci sa poobzerat v meste a najst klub,kde hraju presne to co chces. A ak taky podnik neexistuje, tak su stale k dispozicii rozne festivaly a vacsie akcie(treba cestovat, ale vacsinou sa to dost oplati).lekoklatik napísal:Mate za problémy. Metalisti, alebo ludia ktorý vedia čo je dobré, takéto prkotiny riešiť nemusia
Re: Diskoteky
bez zmeny ustavy nemozne, takze nato kludne zabudni.5-ula napísal:vie tu niekto nieco o tom ze od januara je povolene chodit na disky len osobam ktore maju 20 rokov a viac?prosim o odpoved ..dakujem
preco? ked by bol klub zrazu len pre pozvanych a bolo by to nejake preukazy a preukaz by dostal len clovek nad 20, tak preco by to nemohlo fungovat? netvrdim, ze mam pravdu, ale len ma to zaujima. ved ked si niekto postavi podnik, tak snad ma pravo tam pustat ludi, ktorych chce. teda aspon tak to vnimam ja... ale ako vidim, tak zrejme spatne
no ja netvrdim, ze je to spravne. ja by som sa tiez necitil dobre, keby som siel do podniku a bol by som tam medzi najmladsimi. to by mi pripadalo take dake cudne (asi som divny...). mna to zaujalo skor z toho dovodu, ze niekto si spravi podnik a nemoze tam obmedzit pristup pod 20r, co mi pripada voci tomu vlastnikovi dost nefer...
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Kedysi som chodievala zriedkavo, tak raz za mesiac alebo ešte menej, ale teraz už nechodievam skoro vôbec. Mám 18 a cítim sa tam medzi tými 13 - 14kami blbo. Keď je to pre niekoho "vyspelé", keď nemá ešte ani OP sa flákať po kluboch, sedieť pred ním na studenej zemi, grcať a nevedieť o sebe, tak v poho. Možno som divná ja 
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ak by som mal na tuto temu moralizovat (co ja rad), tak by som povedal ze:
No na druhej strane nam ten priemerny disco-vek ide geometricky dole co nieje moc dobre. Ale ako tomu zabranit... zakazom 20+ ? pche!kukiak napísal:..zato ze vy ked ste mali 16, ste doma sedeli za PC pri 486 DX a hrali SuperMaria tak my to robit nemusime...tiez som este u nas v meste nevidel 12r deti opite..podla mna od tych 15r je uplne normalne chodit na diskoteky..