No beat je slaby.Tak roky 90.A neviem či si to naozaj robil ty lebo tie skreče na začiatku aby si robil potrebuješ asi hardware za minimalne 15 000sk + battle dosky.Aj tiež ked si pozrem tvoju primitivnu webstranku
a tie tvoje prispevky nezda sa mi že si battle dj a ani nie producent. Ak si naozaj battle dj a producent tak sorry
Stopa napísal:celkom v poho, ale ten zaciatok mi je straaaasne povedomy, mam taky pocit, ze nieco velmi podobne bolo v nejakom songu, ak si spomeniem tak napisem
Digital napísal:Moj názor : Je to strašné ! E-Jay zo seba vydá kvalitnejšiu vec
Presne tak.No Slayter.Hahaha
No ako sa volá typ skreču čo je na začiatku?V akom programe si to robil?
Kolko sa tomu venuješ?Aky maš ten dj-hardware a producenský hardware?
podla mna
1/ Skreče si stiahol odniekal lebo niesu editovane s inštrumentalky
2/ Spravil si v hip-hop ejay 1 nejakú poje**nu inštrumentalku s 5 kradnutých samplov. A netrep pi**viny lebo sa nerozpravaš s hocikým
Myslim si že je to robene vo FL ten skreč na začiatku je na sto p. z nejakeho zakladneho setu a na takyto "instrument" myslim že hardware stačí taký aký má vačšina s nás !
Ja uz ako obvykle zastavam nazor ze: Vlastna tvorba nemoze byt nikdy zla, iba sme neulahodili sluchu posluchaca.
Mne osobnesa to celkoom...pacilo, ale tie pauzy ma tam dost iritovali.
Mc krik napísal:Presne tak.No Slayter.Hahaha
podla mna
2/ Spravil si v hip-hop ejay 1 nejakú poje**nu inštrumentalku s 5 kradnutých samplov. A netrep pi**viny lebo sa nerozpravaš s hocikým
A skím sa rozpráva? Daj aj ty sem svoju tvorbu. Vieš najlepšie je vždy robiť machara a skákať. Dokáž že to tak nieje.
Mc krik napísal:Presne tak.No Slayter.Hahaha
podla mna
myslim si ze hej! na tvoje nazory neni zvedava ani tvoja rodina heh "! to som zvedavy aky si ty MC jediny kto tu trebe kktiny si ty
Skoda ze na tomto fore je moc vela malých detí.Aspon sa tak spravaju.
A sorry ten beat je najlepsi.A cital som clanok na hip-hop.sk o slovenskych producentov.A bol tam rebricek top5
1/Slayter
2/grimaso
3/buro
4/hajtkovič
5/konko
Mc krik napísal:Skoda ze na tomto fore je moc vela malých detí.Aspon sa tak spravaju.
A sorry ten beat je najlepsi.A cital som clanok na hip-hop.sk o slovenskych producentov.A bol tam rebricek top5
1/Slayter
2/grimaso
3/buro
4/hajtkovič
5/konko