HIP-HOP

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Dead_Warrior napísal:Lol Kali to si mal dat skor do vtipou skvelo som sa pri tom takto vecer zabavil a pobavil...Inak odpovies mi an jednoduchu otazku? Preco ekd ti tak vadi hip-hop a veci kolo toho si davas namahu a acs hladat clanky takehoto typu ? :lol:
Ja som to nehladal, poslal mi to bratranec, odkial to ma sa nestaram.
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

hip-hop je jeden uzasny hudobny styl, raperi do nho vkladaju vsetko, gangsta hip hop, vazne uzas |, vtipny hip hop, nemusim ale da sa | az po zaspievani uplne vsednich veci, s ktorimy sa stretavame kazdy den, no ale kazdy s raperov ma svoj styl a to uznavam, peace chlapci :)
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

Mam len ja taky pocit, alebo aj viaceri, ze takych ako je ten v tom videu je kooooopec na slovensku ????
http://festival.azyl.sk/festival.php?id ... azne&f=502
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

mirinko napísal:Mam len ja taky pocit, alebo aj viaceri, ze takych ako je ten v tom videu je kooooopec na slovensku ????
Ano takych ako on je tu kopec tvaria sa jak velky raperi a poznaju kontrafakt a popritom pocuvaju este techno.... Neznasam ich bo len robia hambu!!! :?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

mirinko napísal:Mam len ja taky pocit, alebo aj viaceri, ze takych ako je ten v tom videu je kooooopec na slovensku ????
Ked som to prvy krat kukol tak som si myslel ze je to daka "parodia" a pokus o zosmiesnenie hip-hopu ale ked som to kukol potom este raz tak som objavil pravu myslienku a to ako vravis ze takych ludi ako bol on je v dnesnej dobe mnoho a robia hanbu nielen sebe ale aj hip-hopu ako celku...
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Fenry14 napísal:kto tu robi hanbu Slovensku ty j**ko.Aspon sa neopicim po ostatnych,ze pocuvam rap.To skor robis hanbu,aspon som hrdy na nasu krajinu a ty asi nie ked pocuvas rap a nie slovenske narodne pesnicky a stavim sa,ze nevies Slovensku hymnu ale Americku alebo nejaku co Raperi vymyslel!!!!

//nadavky vymazane. SLTR
Chlapce tu sa da suhlasit z nazorom dead_warriora... akoze co su podla teba narodne pesnicky? hymna, babiak ci dvorsky? kirschner ci smatanova, desmod? hip hop nie je o hrdosti na krajinu ani o "opiceni" :lol: tiez by som na tie tvoje pitchoviny napisal swoj nazor lenze nemusis sa starat do tejto diskusie a pisat "svoj trapny" nazor na veci o ktorich NIČ NEVIEŠ....

inak ja mam najradšj Moju Reč, AMO :D
Mc krik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mc krik »

Co tu rozoroberate?Hip-hop je hovadina.
Najhorší je kontrafakt a h16.iba nadavajú a dostávajú za to peniaze.
Je to trapne o pár rokov to zanikne.
A najtrapnejší su turbalisti čo búchjú do platní a do mixáku
a vydáva to nejaké čudné zvuky :!:

Bling,bling
Slayter
Addict
Addict

Aha neviem kto je tu velký MC!
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Dead_Warrior napísal: nielen sebe ale aj hip-hopu ako celku...
chyba hip-hop si robi hanbu sam :roll:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Mc krik napísal:Co tu rozoroberate?Hip-hop je hovadina.
Najhorší je kontrafakt a h16.iba nadavajú a dostávajú za to peniaze.
Je to trapne o pár rokov to zanikne.
A najtrapnejší su turbalisti čo búchjú do platní a do mixáku
a vydáva to nejaké čudné zvuky :!:

Bling,bling
aha, a ty si myslis ze cely svet sa kruti len okolo roku a punku?
inac slayter mal pravdu ked tak strasne nemas rad hip hop, naco si davas pred nick "MC"
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Warning ! the text is too long !

Ludia, rozdelujte prosim Vas hiphopovu hudbu a hiphoperov ! Vam podla mna viac vadia ti akoze reperi, ktori su dnes vidiet na kazdom kroku... obycajna poza, co ste nepochopili, ze byt sefom sveta je dnes in, ale neplati to iba o hiphope, aj taki naci ci pankaci sa chcu iba niekam zaradit a stale protestovat... ako kazda mladez, nie ? nespominate si na dotrhane rifle, kozene bundy a dlhe vlasy alebo nausnicu v uchu :oops: (ja som vtedy este moc nezil, ale kazda doba nieco prinasa, vzdy nieco ohuri mladych, dnes to je hh atd., inak to nebude, historia sa opakuje)... podla mojho nazoru, iba metal a tanecna hudba su styli, ktore sa nedostali nastastie az tak do sfery komercie a konzumu ako hiphop a pod...

Cize mozme jbat vsetki nafukane deti aj dospelych, co vedia o tom velke take, ale hlavne, ze su obleceni ako zebraci, ako predtym cernosi, ked nemali na nove veci peniaze... nie nadarmo sa vravi z nudze cnost !

Hiphop ako kultura je celkom v pohode, cenim si skutocnych umelcov napr. tanecnikov, didzejov, sprejerov frajerov alebo reperov, ktori spievaju o niecom co ma aj zmysel a myslienku... vzdy radsej sa drbkat niekde v tomto ako fetovat v pivnici

Co sa tyka amer. repu, uz moc nepocuvam, som pochopil, ze aj tak nepochopime nikdy negrov v usa, ich zivot a pod...
Slovensky rep je podla mna teraz taky nemasny neslany... nic moc, skoda, ale mozno aj dobre... vsetko raz musi odist

Hiphop tu bol od zaciatku podla mna skor nato, aby ludia mohli vyjadrit svoje problemy a blabla... ale dnes to je o inom...niektore slov. texty su skvele, hovoria do duse, aj taky Patrik ma pekne, ktore nieco povedia, ale vacsinou to je na pobavenie a zasmiatie, na nic ine... treba to brat s nadhladom a nerobit si z hiphopu hlavu, zachvilu pride nju generejsn, ktora bude frcat na niecom inom a potom sa ukaze, kto je ten pravy :twisted: (urcite nie ja)

roots reggae and dance musik :P peace
Mc krik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mc krik »

!ExploiD! napísal:aha, a ty si myslis ze cely svet sa kruti len okolo roku a punku?
inac slayter mal pravdu ked tak strasne nemas rad hip hop, naco si davas pred nick "MC"
Ano punk a rock je best :!:
A s tym predchadzajucim prispevkom som si robil srandu.cakal som ake
deti zareaguru.A ja momentalne trenujem dj-ing čiže hip-hop moje srdce
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Mc krik napísal:Ano punk a rock je best :!:
no ved preto, uz som sa cudoval co to mas za avatara, ze preco si si tam nedal radsej niaku gytaru :D
Slayter
Addict
Addict

ale cely je trapny... :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Mc krik napísal:Ano punk a rock je best :!:
no nejak o tebe zacinam pochybovat :)
casto krat klames...
:)
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa worman »

a Ujo Marky, uz nedava? :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Akoze nazaciatok iba tolko ze pocuvam Jazz a Klasiku. HH nemusim.
Objektivne povedane /osobny nazor bez zameru urazi tistu skupinu uzivatelov/HH sa mi zda "ako" hudba atakujuca nizsie intelektualne skupiny posluchacov, na ktorych vplyva najma "drsnost" a vulgarnost reflektujuca ich vlastny /resp. chcene vlastny/ nazor na veci, ktore su uvadzane v textoch. HH-eri a rozni pseudorapperi si velmi dobre uvedomuju co sa teraz da vytrieskat z popularity a cim viac hovoria ze su tzv. underground tym viac sa preryvaju na komercnu uroven. Exemplarny priklad je Rytmus a jeho zoskupenie. Zozaciatku sa zdali ako prilisne nemedializovany a ich takticky tah s vydanim prveho albumu vo velmi malom mnozstve mal ocakavany efekt. Ich songy sa sirili po nete rychlostou lesneho poziaru. A ked uz mali vybudovanu pevnu posluchacsku zakladnu, tak zacali robit biznis ako kazdy iny. Cele je to o komercii.
Cest vynimkam. :sly:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

jin153: normalne som si tvoj prispevok musel precitat 2x, aby som sa ubezpecil, ze sa tu naozaj nasiel niekto, kto to vie tak krasne napisat. Podla mna mas pravdu, ale pockaj na reakcie ostatnych, doslova ta ukamenuju prispevkami, ako si si mohol dovolit nieco take napisat.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Heh, ono to už funguje tak, že ani spievať nemusíš vedieť 8) a budú ťa v rádiu púšťať (stačí, keď "dávaš rýmy a je to +/- v rytme").

Niečo ťažko uveriteľné. Asi "pokrok (ale iba v čase)" a novodobá kultúra :? .
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

fikus-kukis napísal:Heh, ono to už funguje tak, že ani spievať nemusíš vedieť 8) a budú ťa v rádiu púšťať (stačí, keď "dávaš rýmy a je to +/- v rytme").

Niečo ťažko uveriteľné. Asi "pokrok (ale iba v čase)" a novodobá kultúra :? .
Ked to je take jednoduche chcel by som ta videt nakladat nazivo v kuse 10 skladieb s par sekundovými prestavkami a s flowom aky ma napr. mikimora

loliiik :)
Zamknuté