Mr. Olympia 2006

O športe...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

Toxikoman pre niekoho plytke , pre niekoho nie .. Vsak sa nemozem vsetkym pacit , to by bola nuda :P
Je mi jasne ze rad rypes hadam Ti nezacnem nadavat , aby som sa dostal do "lochu" za takeho ako si ty :D Presnejsi nazov neviem - proste sa som sa o tom docital z jedneho clanku z najzname. kultur. mesacnika
Toxikoman napísal:No to urcite ze oleje hahaha...prestan prosim ta...oleje ako synthol si ziadny vrcholovy sportovec nedava, nebud smiesny uz :lol: :lol:
A jeden clanok o tom mas aj v tvojej teme o Synthole
V súčasnom období sa na scéne látok zneužívaných medzi športovcami objavili nové "hity" Sem patrí napr.: Synthol. Pôvodne brzdová kvapalina sa v modifikovanej úprave v súčasnosti podkožne vpicháva . Na mieste vpichu sa vytvorí tvrdá hrča, ktorá môže vyzerať ako vypracovaný sval. Nie raz sa však na pódiu vyskytli pretekári - kulturisti s tromi deltovými svalmi, resp. štvoritým bicepsom na jednej ruke. Známy je aj prípad kulturistu, ktorému sa synthol po nesprávnej aplikácii dostal do pľúc a takmer spôsobil jeho smrť udusením tesne pred začatím súťaže. Len vďaka okamžitej lekárskej pomoci a špeciálnej starostlivosti prežil. / Prečo na každej súťaži, už na okresnej úrovni, sú minimálne dvaja lekári a pripravená sanitka? / .
tu je ty falus
marcel007
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marcel007 »

ano a ake su tie suplementy nesnivaj a neklam sam seba mas predsa oci ziadne doplnky vyzivy z teba naspravia riadneho borca dokazu to iba anabolika ver ci nie je to tak a oni to zo seba dostanu ved kazde anabolikum ma detekcnu dobu tak na sutazi budu cisty ako kojenec alebo je povolena urita hladina v krvi.Potom je tam rad lekarov trenerov a ty uz vedia ako to spravit AS vtom hra PRVU ROLU to co beru nie su kvalitne doplnky ale spickovo davkovane AS Presne na ich telo. :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Našiel som na internete jeden výrok a veľmi sa mi páčil preto som ho zaradil tu lebo sa mi zdá že vystihuje veci ktoré sa o deju v kulturistike. :)
"Bohužiaľ žije stále veľa kulturistov v ilúziach, že sú niektoré suplementy skutočne schopné nahradiť steroidy. Vďaka suplementom môžete dosiahnúť určitých výsledkov, nikdy ale nezlomíte svoje genetické vlohy a nestane sa z vás nádejný Mr. Olympia. Nič okrem steroidov nemôže mať účinky, o ktorých mnohí tajne snívajú."

Greg Zulak
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No stara zaprasen tema takze mozno je na case ju ozivit. Tochto rocnu olympiu vyhral opat Cutler, druhy bol Martinez, treti Jackson a az stvrty Coleman http://www.muscle-fitness.sk/index.phtm ... ws&id=2084
http://www.muscle-fitness.sk/index.phtm ... ws&id=2086
Ake su vase nazory na tochto rocnu sutaz?
Ja si myslim ze vitaz je zasluzeny, a aj celkove umiestnenie sutaziacich. neda mi nespomenut Colemana co sa jeho tyka tak ten si mal uz po minulorocnej prehre uvedomit ze uz jeho era skoncila a ze uz asi neni az tak dobry a na tuto sutaz nemal radsej ani chodit. Celkovo je uz aj tak stary a podla mna mal bachor este vacsi ako minule sutaze a uz vtedy patril medzi tych najtucnejsich.
Napísať odpoveď