- ale nejako to v poslednej dobe nejde, neviete ci to neblokli? lebo nahravat 100 suborov cez webove rozhranie (kde musim zadat link ku konret. suboru a max. pocet na jeden raz je 5 suborov) je fakt zdlhave a strata casuftp.szm.sk
SZM a pristup na web cez FTP
-
bezzuba_pirana
Medium Expert
SZM a pristup na web cez FTP
zdravim, mam stranku na szm a doteraz som na nahravanie suborov pouzival pristup cez
Re: SZM a pristup na web cez FTP
Ak si sa prihlasil cez stranku szm do svojho konta, mal by si tam mat taketo upozornenie:bezzuba_pirana napísal:zdravim, mam stranku na szm a doteraz som na nahravanie suborov pouzival pristup cez - ale nejako to v poslednej dobe nejde, neviete ci to neblokli? lebo nahravat 100 suborov cez webove rozhranie (kde musim zadat link ku konret. suboru a max. pocet na jeden raz je 5 suborov) je fakt zdlhave a strata casu
A ak xes nahravat viac suborov, vyskusaj nejakeho FTP klienta. Ja pouzivam totalcommanderDÔLEŽITÉ UPOZORNENIE!
V suvislosti s prechodom sluzieb na novu hardwarovu farmu mozu byt niektore sluzby,alebo ich casti byt docasne nedostupne, alebo zle fungujuce. Snazime sa co najskor vsetko dostat do 100% funkcneho stavu.
-
bezzuba_pirana
Medium Expert
Re: SZM a pristup na web cez FTP
takze to je docasne a pracuju na tom, diky za helpbart11 napísal:A ak xes nahravat viac suborov, vyskusaj nejakeho FTP klienta. Ja pouzivam totalcommander